Pregled vikend tekem

V nedeljo so igralci selekcij U-19 in U-15 odpotovali v Beograd. Po dolgi vožnji so se v prenovljeni dvorani Pionir pomerili s tamkajšnjima selekcijama.

Mladinci so tekmo začeli nekoliko zadržano. V prvi in drugi tretjini so zadeli po enkrat in tako imeli pred zadnjo tretjino dva zadetka prednosti. So se pa nato razigrali v zadnji tretjini, v kateri so dosegli kar pet zadetkov in tako tekmo zaključili z rezultatom 7:1. Po tekmi je bil zadovoljen tudi trener mladincev Dejan Varl: »Zelo sem zadovoljen s pristopom in tudi učinkovitostjo igralcev. Po naporni poti so se igralci dobro odzvali in spoštovali sam načrt igre. Počasi se dvigujemo in popravljamo določene malenkosti. Močno upam, da je sedem zadetkov v nasprotnikovi mreži pripomoglo k temu, da bodo fantje v bodoče še bolj samozavestni in odločni v zaključku akcij.«

Dečki so v igri mačke z mišjo gostitelje nastreljali s 36 proti 7 in tekmo zanesljivo dobili z rezultatom 9-2. Trener Jure Kozjek ni bil najbolj navdušen nad učinkovitostjo, saj bi lahko Orli, glede na prikazano igro, dosegli nekaj zadetkov več. Po odigranih 4 tekmah v 5. krogih imajo naši fantje 4 zmage in 12 točk ter so edini na vrhu lestvice. Sledi jim KAC z 9 točkami iz 4 tekem, Maribor in Jesenice s po 9 točkami iz 5 tekem in Olimpija z 9 točkami iz 4 tekem. Prihodnjo nedeljo Orli gostujejo v Tivoliju pri Olimpiji. Po doslej prikazanem s strani obeh ekip bo to pravi derbi za vrh razpredelnice.

Članska ekipa je v soboto odigrala tekmo lige IHL proti Slaviji Jr. in nesrečno, v zadnjih nekaj minutah izpustila vodstvo ter izgubila.

Delite s prijatelji