HOKEJSKI KLUB TRIGLAV KRANJ VPISUJE NOVE ČLANE!

Preko 200 se nas v Kranju že podi za ploščkom po ledu, prostor pa z veseljem delimo tudi z novimi hokejskimi prijatelji. Če želite svojemu otroku omogočiti ustrezen razvoj, je hokej vsekakor prava izbira. Ekipno delo, disciplina, samozavest, odgovornost,… so vrednote, s katerimi rastemo. 

K vpisu vabimo otroke do 7 let, vabljeni pa tudi starejši otroci (do 9 let) s predznanjem drsanja ali rolanja.

POGOSTA VPRAŠANJA

Vpis v hokejsko šolo poteka preko spodnjega kontaktnega obrazca.

  • ob prvem obisku treninga se oglasite pri trenerju (Jure Kozjek), kateremu posredujete osnovne podatke: ime, priimek ter datum rojstva.
  • otrok lahko prvi mesec obiskuje treninge hokej šole brezplačno. Do konca prvega meseca pa izpolnite pristopno izjavo.

Letna vadnina za mlajše selekcije (hokejska šola, malčki) znaša 636€. Vadnino se plačuje v dvanajstih obrokih (lahko tudi manj) in sicer po 53€ na mesec. Račun prejmete po elektronski pošti do 10. v mesecu, npr. oktobra za mesec september. Dodatno se enkrat letno, v mesecu januarju, plača še članarina v višini 24€.

Opremo za prve treninge si zagotovite sami. Obvezna je uporaba čelade (smučarska) in drsalk. Priporočamo tudi smučarski kombinezon in tople rokavice. Ko izpolnete kontaktni obrazec, vam v klubu omogočimo brezplačno izposojo opreme. V kompletu opreme se nahaja: čelada, rokavice, komolčniki, ščitnik ramenskega obroča – plastron, hlače, kolenčniki, hokejske nogavice in dres. Drsalke in hokejsko palico si priskrbite sami. Opremo imate lahko na izposoji do prehoda vašega otroka v višjo selekcijo (malčki). Kontaktna oseba je Jure Kozjek (jure.kozjek@hktriglav.si).

Treningi temeljijo na učenju osnov drsanja, saj je avtomatizacija drsanja osnovni pogoj za kasnejše učenje tehnično – taktičnih elementov in uspešno vključevanje otrok v igro. Otroci se prav tako seznanijo z osnovami vodenja, podajanja in streljanja ploščka. Otroci imajo tedensko (avgust – april) tri enote treningov v Ledeni dvorani na Zlatem polju. Treningi trajajo 60 minut. Selekcija hokejske šole ima dokaj standardne termine in sicer v ponedeljek ob 17:15h, v četrtek ob 16:30h in v soboto ob 10h. Zaradi tekmovalnega koledarja starejših selekcij se lahko zgodi, da je kateri izmed treningov prestavljen na drug termin, zato vam priporočamo, da si vsak teden ogledate urnik vadbe.

V pripravljalnem obdobju (maj – junij) treningi potekajo v telovadnici Gimnazije Franceta Prešerna. Mesec julij je namenjen aktivnim počitnicam. Ker je oblačenje opreme in zavezovanje drsalk pri tako mladih igralcih precej zamudno, starše prosimo, da otroke pripeljejo na trening pravočasno (20 – 30 minut pred začetkom treninga). Tako bodo imeli vaši otroci dovolj časa, da se v miru pripravijo na vadbo.

V Sloveniji se tekmovanja v različnih formatih (prvenstvo, turnirji) odvijajo v osmih starostnih kategorijah. Podoben sistem uporabljajo tudi ostale članice IIHF (Mednarodna hokejska zveza). Najmlajša starostna kategorija, v katero se vključujejo otroci, ki bi se radi naučili osnov hokejske igre, se imenuje HOKEJSKA ŠOLA. V to kategorijo so vključeni otroci do osmega leta starosti.

Ko otroci osvojijo določene osnove, jih vključimo tudi na tekmovanja. Tekmovanja v tej kategoriji potekajo pod okriljem HZS. V tekmovalni sezoni (september – april) je organiziranih 6 turnirjev na različnih drsališčih po vsej Sloveniji. Rezultati se ne beležijo, ker so turnirji v prvi vrsti namenjeni druženju, zabavi in pridobivanju novih izkušenj. 

IZPOLNI KONTAKTNI OBRAZEC IN SE NAM PRIDRUŽI

IZPOLNITE PRISTOPNO IZJAVO IN JO DOSTAVITE TRENERJU NA PRVEM TRENINGU

S potrditvijo potrjujem, da pristopam v članstvo HK Triglav Kranj in izjavljam, da s podpisom sprejemam statut in druge akte kluba. Društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP – 2). S podpisom dovoljujem objavo fotografij ter posnetkov na spletni strani kluba ter za druge promocijske aktivnosti.

S podpisom se tudi obvezujem:

  • da bomo redno plačevali mesečni prispevek za športno vzgojo na podlagi prejetega računa, skladno z valuto računa
  • da bomo trenerja opozorili, če ima otrok alergije ter kronično ali nalezljivo bolezen
  • da bomo upoštevali kodeks in pravila obnašanja, objavljene na spletni strani www.hktriglav.si