Za zadetke bo še naprej skrbel Žan Zupan

Članska ekipa Triglava bo v prihajajoči tekmovalni sezoni ponovno ciljala na najvišja mesta v vseh tekmovanjih, ki jih bodo odigrali. To dokazujejo tudi nekatere nove okrepitve, kar nekaj hokejistov pa je s klubom doseglo dogovore o sodelovanju tudi v prihajajoči sezoni. Eden izmed najpomembnejših je zagotovo tudi Žan Zupan, ki bo predstavljal dodano vrednost napadu Triglava.

28 – letni krilni napadalec je v zadnjih letih postal nepogrešljivi člen ekipe, ki jo vodi Gorazd Drinovec. V zadnjih nekaj sezonah se je izkazal kot odličen strelec in podajalec. V ligi IHL je zaenkrat odigral 111 tekem, dosegel pa je 175 točk. Poleg igralske funkcije pa v klubu opravlja tudi vlogo trenerja ženske članske ekipe. Žan je otrok Triglava, skorajda celotno kariero je preživel v dresu Orlov. V mlajših kategorijah je nekajkrat oblekel tudi dres mladih Jeseničanov v ligi EBYSL ter ekipe Bleda in Celja. Bil je tudi član slovenske reprezentance do 18. in 20. leta, za člansko reprezentanco pa do sedaj še ni zaigral nobene uradne tekme.

Članska ekipa Triglava bo predvidoma v prihajajočem tednu pričela tudi s treningi na ledu, že septembra pa jih čakajo prve tekme v slovenskem pokalu.

Delite s prijatelji

Povezano