Voščilo predsednika HK Triglav Kranj

Spoštovani vsi, ki ste tako ali drugače povezani s HK Triglav Kranj.

Vsakoletni december, ko se poslavljamo od starega leta in ko smo pred novimi izzivi, ki jih prinaša prihajajoče leto, je posebna priložnost, da se v imenu vodstva kluba zahvalim prav vsem, ki ste v letu 2019 prispevali po svojih močeh in zmožnostih, da je klub tudi v tem letu deloval uspešno in v interesu vseh vas. Vodstvo kluba se po svojih močeh trudi in vleče »poteze«, da bi kljub skromnim finančnim zmožnostim zagotovili kar se da najboljše pogoje za treninge in tekmovanja vsem selekcijam, od najmlajših v hokejski šoli do članov in članic. Uspešno smo vpeti v slovenski hokejski prostor, igramo pomembno vlogo v okviru HZS, predvsem pa smo klub, ki ni zaprt sam vase, kar dokazuje tudi uspešno sodelovanje z MO Kranj in županom g. Matjažem Rakovcem.

Cilji igralcev in igralk, trenerjev, tehničnih, staršev, sponzorjev, donatorjev in vodstva HK Triglav Kranj so nam bili vedno izziv za uspešno delo in tako bo tudi v letu 2020.

Vsem želim vesele praznične dni, v letu 2020 pa polno mero zdravja in poguma za uresničitev vaših želja in želja vaših najbližjih.

Srečno in športno leto 2020.

Jure Ahačič, predsednik

Delite s prijatelji