V pričakovanju druge tekme finala

Za nekatere ljubitelje najhitrejše moštvene igre na svetu je spomin na lanskoletno osvojitev naslova prvakov lige IHL še kako svež. Takrat sta se v finalu pomerila HK Triglav in HK Slavija Jr., na zadnji tekmi pa so Orli po podaljšku slavili in osvojili prvo lovoriko v tem tekmovanju. V letošnji finale sta se uvrstili isti ekipi in že prva tekma v Zalogu je nakazala, da bomo zopet spremljali zanimive in napete boje na ledu. Čeprav se je prva finalna tekma končala z zmago naših Orlov, pa bi lahko domači po zaostanku kaj kmalu prišli do preobrata. Zadnje minute te tekme naj bodo našim fantom v opozorilo, da je ekipa Slavije izredno močna in izkušena.

Jutri, v torek, se serija seli v našo dvorano. Da bodo naši Orli nabrušeni in pripravljeni, ne dvomimo. Z morebitno novo zmago bi se namreč še drugič zapored postavili na najvišjo stopničko. Nova lovorika v klubskih vitrinah bi bila odličen zaključek že tako uspešne sezone. Ne bo pa zanimivo samo dogajanje na tekmi. Odločili smo se, da bomo našim najmlajšim hokejistom ponudili priložnost biti del tega finala. Najprej se bodo v spremstvu naše članske ekipe skupaj podali na led, med prvim odmorom pa bodo odigrali tudi medsebojno tekmo.

Jutri nas torej čaka pester torkov hokejski večer. Vabimo vas, da se nam od 18. ure dalje pridružite na tribuni dvorane Zlato polje, kjer bomo skupaj podprli našo ekipo.

Delite s prijatelji