U17: Poraz proti zaloški Slaviji

Igralci selekcije U-17 so v tekmi 15. kroga IHL lige tokrat gostili vodilno ekipo zaloške Slavije in na koncu izgubili z izidom 5-2.

Igralci Slavije so bili v prvi tretjini boljši nasprotnik, v 13. minuti so povedli z 1-0, a so igralci Triglava do konca prvega dela igre uspeli obdržati rezultatski priključek.  Podobno igro, v kateri so imeli terensko premoč igralci Slavije, smo gledali tudi v drugi tretjini. Domači so bili nevarni v redkih protinapadih, izid pa jim je uspelo izenačiti v 28. minuti, ko je ob igri z igralcem več po podaji Jana Bitežnika zadel Lovro Zupan Škrlj. Do konca druge tretjine je nato igralcem Slavije le uspelo zlomiti odpor mladih orlov, dosegli so še tri gole in povedli z 1-4.

Varovanci trenerja Gorazda Drinovca se tudi v zadnji tretjini niso predali, nadaljevali so z borbeno igro in preko Maja Bertonclja v 47. minuti  uspeli znižati izid na 4-2. V nadaljevanju zadnje tretjine so imeli domači nato še nekaj priložnosti za znižanje izida, a so bili pred vrati gostov nespretni. Igralci Slavije so zmago potrdili z golom v 56. minuti za končnih  5-2.

Ekipa Triglava naslednjo tekmo igra v soboto, 7.12.2019, ko gostujejo v dvorani Tivoli pri ekipi Olimpije.

Avtor: Miha Škrlj

Delite s prijatelji