U13: Visoka zmaga proti ekipi VSV

Igralce selekcije U-13 je pot tokrat vodila skozi predor Karavanke na Koroško, kjer so v majhnem mestecu Radenthein, približno 25 km iz Beljaka, odigrali tekmo  12. kroga IHL lige proti vrstnikom iz beljaškega VSV-ja.

Beljačani, ki na lestvici IHL lige zasedajo deveto mesto z dvema zmagama in osmimi porazi so na tekmi prvega kroga v Dvorani Zlato polje mladim orlom povzročili kar nekaj težav in izgubili s tesnih 3-2.  Tokrat pa igralci VSV-ja niso bili dorasel tekmec mladim Triglavanom, ki so od prve minute zagospodarili na igrišču ter skozi celotno tekmo navduševali z domiselnimi in učinkovitimi akcijami. Posledica je bila kar 12 zadetkov v mreži domačega vratarja. Varovanci trenerja Domna Jemca so svojo mrežo ohranili nedotaknjeno za kar gredo vse pohvale obema vratarjema Eriku Cuznarju in Juretu Klemencu, ki sta branila vsak po eno polovico tekme.

Veliko težji test pa mlade orle čaka že v soboto, 7.12. 2019, ko bodo v Kranju gostili še drugo koroško ekipo, in sicer se bodo ob 18.30 v Dvorani Zlato Polje pomerili z vrstniki iz celovškega KAC-a, s katerimi so v zadnjem letu odigrali kar nekaj izjemno zanimivih in napetih tekem. Vljudno vabljeni!

Strelci za Triglav: Gaber Zupan Škrlj 3, Matic Črešnik 3, Mark Ložar 2, Miha Perčič, Jaka Rakovič, Anže Gradišar, Jaka Strehovec

Avtor: Miha Škrlj

Delite s prijatelji