Tečemo za Aleša!

Za Aleša tečemo 25.6.2023 na Bledu-Straža!

Pričetek dogodka ob 10h z zbiranjem prijav na spodnji postaji Straže.

Prvi se na tek podajo otroci, štart ob 11h!

Ostali pa se zaženemo proti vrhu Straže ob 13h!

Z dogodkom želimo Alešu pomagati čim hitreje zbrati denarna sredstva, katera bodo v celoti namenjena za zdravljenje v ZDA, hkrati pa bi mu izkazali podporo in mu pokazali, da v boju ni sam in ga vsi prijatelji, športniki, navijači,… podpiramo! V okviru te ideje bomo organizirali dobrodelno prireditev ”TEK DRUŽIN”, ki bo povezala prijetno s koristnim.

Na prireditvi bo najprej potekal otroški tek in poligon, katerega se bodo lahko udeležili otroci vseh starosti. Vsak otrok, ki bo sodeloval, bo prejel priznanje, ter za nagrado še sladoled! Po končanem otroškem teku nas ob 12h čaka Freestyle bike show, atraktivni skoki z kolesi v sodelovanju z skupino summa_veldes za dvig adrenalina preden se poženemo proti vrhu Straže! V kolikor se nimate želje potiti s tekom na vrh, bo za prevoz brezplačno obratovala tudi sedežnica, tako, da bo vsem omogočeno priti do vrha Straže in navijati za tekače!

Po teku se še posebej veselimo skupnega druženja. Skupaj se bomo spoznali in veselili ob animacijah in glasbi, z skupino Pop Deluxe , Nastja Gabor, Mario Pešić in drugimi gosti! Otroci pa se bodo lahko pozabavali tudi na napihljivem gradu, ob poslikavi obraza in animacijam, ter otroških igrah skupaj s Franjo Jurček Begunje. Vse brezplačno!

Zabavo bo povezoval Radio Aktual imamo pa tudi posebnega gosta Chorchypa Denis Porčič in le ta pripravlja presenečenje! Teku in zabavi se bo pridružilo veliko športnikov iz različnih športnih panog.

Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno, tako da lačen in žejen ne bo nihče! Pizzopek Brin Rekar bo poskrbel za vse oboževalce Pize! Za sladkosnede se bodo pekle tudi palačinke! In za vse bo dovolj sladoleda! Hvala Halo Pixi !!

Celotna prireditev pa bo imela seveda predvsem dobrodelno noto. Ves znesek prijavnin in ostalega zbranega denarja bomo namenili zdravljenju Aleša, hkrati pa se je Aleš odločil, da želi 20% zbranega denarja nameniti otrokom, katerih starši trpijo za boleznijo ALS in jim s tem podariti nekaj veselja! 👼🧚‍♂️

Zato v nedeljo 25.6.2023 ob 10. uri vsi na Bled !!!

Seveda se dogodku morate pridružiti tudi vsi NE tekači!! Ker ne bomo samo tekli ampak se bomo predvsem družili in zabavali, zato vsi kateri ne tečete pridite in skupaj z Alešem navijajte za tekače, ter se pridružite zabavi! (ker je na Straži parkiranje omejeno vam svetujemo, da se na pot odpravite dovolj zgodaj, da boste lahko varno parkirali avto in pravočasno ujeli prijave ter štart teka!)

Prostovoljni zaželen prispevek za otroka znaša 10 € , odrasli pa 25 €, prosimo, da se prijavite do 18.6.!

Za dober štart prejmete tudi majčko. Hvala Proteini.si !!

Tekači bodo nagrajeni z nagradami, katere prispeva ITAK Šport !

Prijavi se na tek:

https://sites.google.com/view/tecemo-za-alesa/domov

Delite s prijatelji