Pričenja se boj za prvo lovoriko sezone

Pred nami je uvod v novo tekmovalno hokejsko sezono. S prvimi četrtfinalnimi tekmami pokala Slovenije, se jutri pričenja boj za prvo lovoriko sezone. Tekmovanje bosta odprli ekipi HK Slavija Jr. in HDK Maribor, na večerni tekmi pa se bosta pomerili ekipi HDD Jesenice in HKMK Bled.

Dan kasneje, v četrtek 2.9. si boste ob 16.30 uri najprej ogledali tekmo med ekipama HK Celje in HD Hidria Jesenice, večerna tekma pa bo namenjena navijačem Olimpije in Triglava. Favorita za končno lovoriko sta znana, vendar bosta morala tako Jesenice kot tudi Olimpija preskočiti kar nekaj ovir pred finalom.

Za našo člansko ekipo bo tekma z EBEL ligaško Olimpijo pravi test pred pričetkom sezone v ligi IHL. Trener Gorazd Drinovec se zaveda, da bo tekma težka, vendar se kljub temu ne predaja: “Z žrebom vsekakor nismo bili zadovoljni, saj nas v četrtfinalu čaka nasprotnik, ki bo v letošnji sezoni tekmoval v najvišjem rangu tekmovanja na našem območju. Zavedamo se, da je Olimpija profesionalno moštvo z vrhunskimi posamezniki, ampak vsaka tekma se pričenja z 0 proti 0 in tudi mi bomo naredili vse, da se dosežemo čim boljši rezultat.”

Naši Orli se torej ne bodo kar predali, v tekmo pa bodo vstopili maksimalno motivirani. Tekmo si boste lahko ogledali tudi preko spletnih kanalov HokejTV.si.

Delite s prijatelji