Orli in podjetje Domplan d.d. z roko v roki

Vodstvo hokejskega kluba Triglav Kranj in vodstvo podjetja Domplan d.d. sta podpisala pogodbo, po kateri bo omenjeno podjetje v sezoni 2022/2023 s sponzorskim vložkom podprlo naše hokejsko društvo in s tem dodalo svoj kamenček v mozaik prihodnjih uspehov našega kluba.

Direktorica Domplan d.d., Saša Krč:

“V družbi Domplan že več kot 65 let, preko sponzorskih sredstev tesno sodelujemo s skupnostjo in okoljem, kjer delujemo. Sodelovanje smo v letošnjem letu dodatno poglobili; za širšo podporo pri razvoju in boljše delovanje, smo postali ponosni pokrovitelj različnih lokalnih športnih ekip; od nogometa, košarke, rokometa do hokeja. S sponzorskimi sredstvi pomagamo dosegati kratkoročne in dolgoročne cilje športnih klubov. Naše poslanstvo sooblikovanja prostora z družbeno odgovornostjo želimo prenesti tako na amaterske kot profesionalne klube in člane. Zavzemamo se za zdravo športno vzgojo mladih in spodbujamo zdravo športno življenje vseh generacij.

Predsednik kluba HK Triglav Kranj, Jurij Ahačič:

Delovanje in obstoj Hokejskega kluba Triglav Kranj sta bila v celotni 54 letni zgodovini kluba v veliki meri odvisna tudi od pomoči sponzorjev, katerim se je ponovno pridružilo tudi podjetje Domplan, družba za inženiring, nepremičnine, urbanizem in Energetiko, d.d. iz Kranja, ki že več kot 65 let skrbi za dobrobit občank in občanov mestne občine Kranj. Kot smo hvaležni in ponosni na vse naše sponzorje, smo ob zaključku tekmovalne sezone 2022 še posebej ponosni na rezultate naših selekcij, od najmlajših do članske ženske in moške vrste, ki je z uvrstitvijo v finale članov državnega prvenstva Slovenije, dosegla zgodovinski uspeh našega kluba. K uspehu v državnem prvenstvu so člani HK Triglav Kranj dodali še osvojitev prvega mesta v mednarodni hokejski ligi IHL. Veseli in ponosni smo, da bodo igralke in igralci HK Triglav Kranj v prihajajočih sezonah trenirali in nastopali v ledni dvorani Zlato polje, kjer bo na vidnem mestu nameščen tudi zaščitni znak podjetja Domplan, d. d., iz Kranja.

Dobrodošli v Orlovem gnezdu!

Delite s prijatelji