Okrepitve v članski ekipi za naskok na vrh lige IHL!

Naša članska ekipa se pred pričetkom polfinalnih tekem krepi! Orlom se bodo do konca letošnje sezone pridružili napadalec Jaša Jenko in branilca Nik Širovnik ter Tim Dolinar. Vsi trije so bili v letošnji sezoni del celjske ekipe, ki je igrala v Alpski hokejski ligi in je pred nekaj dnevi zaključila s tekmovanji. Jaša in Nik sta bila pred prihodom v Celje člana zmagovite jeseniške ekipe, ki je v sezoni 2022/23 osvojila Alpsko hokejsko ligo. 23 – letni napadalec Jaša Jenko že dobro pozna kranjski led, saj je na njem preživel svojo hokejsko mladost. V sezoni 2020/2021 se je že pridružil članom in se z odličnimi predstavami dokončno zapisal na hokejski zemljevid. Po uspešni sezoni v dresu Triglava je potem prestopil na Jesenice.

23 – letni branilec Nik Širovnik je znan kot zelo močan hokejist, ki v našo ekipo prinaša veliko izkušenj iz tujine, kjer je igral na Finskem in v Nemčiji. V sezoni 2019/20 je prvič prestopil na Jesenice, kjer je odigral 4 sezone in se uveljavil kot zelo borben hokejist.

Mladi 21 – letni branilec Tim Dolinar pa je v svoji hokejski karieri že branil barve Jesenic, madžarske ekipe Fehervari Titanok in Fehervar Hockey Academy. V zadnji sezoni je okusil igranje v Alpski hokejski ligi, kjer je na 32 tekmah dosegel 6 točk.

Dobrodošli med Orli!

Delite s prijatelji