Mlada moč med člani

Hokejski klub Triglav še danes slovi po tem, da v člansko ekipo vsako sezono vključi kar nekaj mladih in obetavnih hokejistov. Skozi hokejsko šolo in kasneje različne selekcije Triglava je šlo že kar nekaj danes zelo znanih slovenskih reprezentantov. Tudi v letošnji članski ekipi, ki nas bo zastopala v državnem prvenstvu, pokalu Slovenije in mednarodni ligi IHL, boste lahko opazili kar nekaj obetavnih mladeničev.

Med napadalci bodo to Jure Jelar, Miha Morel, Jan Pavlovič in Martin Jazbec, med branilci pa Žiga Udir, Ožbe Šlibar in Ožbej Janežič. Povprečna starost teh golobradih mladeničev je šele 18 let. Nekateri so priložnost v članski ekipi dobivali že v prejšnjih sezonah, v letošnji pa jim bo glavni trener Drinovec verjetno namenil več igralnega časa in predvsem več odgovornosti v sami igri.

Na ledu jih bomo prvič lahko videli že v prihodnjem tednu in sicer 2. septembra, ko se bodo naši Orli v četrtfinalu pokala Slovenije pomerili z ljubljansko Olimpijo. Tekmo si boste lahko ogledali na HokejTV.si.

Delite s prijatelji

Povezano