Konec uspešne sezone

Tekmovalna sezona 2022/2023 se je pred dobrim tednom dni končala. Za nami je ena izmed rezultatsko najuspešnejših sezon, saj so številne selekcije dosegle odlične rezultate, pohvalimo pa se lahko tudi s številnim vpisom novih hokejistov in hokejistk.

V kategoriji mlajših dečkov so mladi Orli pod vodstvom Domna Jemca osvojili končno 2. mesto, zaostali so le za letos nepremagljivo ekipo Bleda. Tudi dečki so imeli letos odlično sezono, v državnem prvenstvu pa so na koncu osvojili 2. mesto. Kadetom je uvrstitev v veliki finale preprečila ekipa Bleda, varovanci Mitje Kerna pa so kljub vsemu prejeli medalje za 3. mesto. Dejan Varl je kljub slabšemu pričetku sezone in številnim poškodbam svojo ekipo uspel pripeljati do končnega 3. mesta, članom pa v finalu lige IHL ni uspelo premagati okrepljene ekipe Jesenic. Za konec lahko pohvalimo še našo ekipo članic in njihov trud ter doprinos k razvoju našega kluba. Punce so na koncu več kot zasluženo prejele medalje za 2. mesto.

Vsi se že veselimo pričetka nove sezone, saj smo prepričani, da bodo naši Orli in Orlice vse pridobljene izkušnje znali prenesti tudi v naslednjo sezono.

Delite s prijatelji