HK Triglav Kranj optimistično zre v prihodnost

HK Triglav Kranj je klub z več kot 50 letno tradicijo. V vsej svoji zgodovini je kranjski ponos uspel vzgojiti že kar nekaj hokejistov, ki so kasneje postali uspešni igralci z mednarodnimi izkušnjami. Med najbolj poznane spadajo Andrej Tavželj, Žiga Pavlin, Anže Kuralt, Luka Kalan, Tadej Čimžar, Žan Us, Jakob Milovanovič, Rok Stojanovič in Anže Terlikar. Odlično delo z mladimi je bil vedno sinonim kluba – o tem navsezadnje priča tudi kar nekaj osvojenih naslovov državnih prvakov v mlajših kategorijah. Veliko zaslug za to pa imajo zagotovo naši trenerji, ki spadajo med boljše v Sloveniji, trije med njimi pa se lahko pohvalijo z zaključeno Fakulteto za šport.

Letošnja hokejska sezona je bila kljub navzoči epidemiji koronavirusa s tekmovalnega vidika zelo uspešna. Najbolj viden uspeh je uspel članski ekipi, ki je v državnem prvenstvu osvojila 3. mesto, takoj za Jesenicami in Olimpijo, v mednarodni ligi IHL pa je v finalu premagala ekipo Slavija Jr. in tako dvignila prvi pokal v tej ligi. Z zelo uspešno sezono se lahko pohvalijo tudi članice, saj so v državnem prvenstvu osvojile končno 2. mesto. Veseli nas tudi napredek mlajših hokejistov, ki se iz sezone v sezono razvijajo v kvalitetne igralce. Hokejski klub Triglav je vedno veljal za klub, ki je ogromno priložnosti za igro v članski ekipi ponujal tudi mlajšim hokejistom in jim tako omogočil še hitrejši razvoj in stik s članskim hokejem.

Organizacijski del kluba je bolj ali manj slonel na nekaj posameznikih, ki so svoj prosti čas posvečali organizaciji in skrbi za rast kluba. V želji po še hitrejši rasti in večji prepoznavnosti, bo klub v prihajajoči sezoni 2021/2022 uvedel nekaj novosti, katere navijači morda še niste vajeni. Začeli bomo s prenovo naše spletne strani, dodali pa ji bomo tudi spletno trgovino, preko katere boste lahko kupili svoje najljubše uradne navijaške artikle. Okrepili bomo tudi našo prisotnost na socialnih omrežjih, navijače bomo redno obveščali o vseh novostih v klubu, tekom sezone boste skozi različne zanimive intervjuje lahko še bolj spoznali obe naši članski ekipi, organizirali bomo različne dogodke za naše mlade hokejiste in njihove starše, veliko poudarka pa bomo dali tudi samemu dogajanju na naših domačih tekmah, saj bi radi skupaj z vami v čim večjem številu na tribunah uživali v zmagah naših hokejistov in hokejistk. V kolikor zaradi morebitnih vladnih ukrepov to ne bo mogoče, pa boste naše tekme še vedno lahko spremljali tudi preko HokejTV.si.

Upamo in želimo si, da boste navijači in starši pozitivno sprejeli naš prvi korak proti bolj profesionalnemu klubu, ki lahko v prihajajočih letih postane prvi ponos Kranja in širše okolice. Z vašo pomočjo in podporo nam to zagotovo lahko uspe. Saj veste, vsako dolgo potovanje se prične z majhnim korakom…

Delite s prijatelji