Gaber Podrekar krepi obrambno vrsto Orlov!

Cilj in vizija HK Triglav Kranj je v svojo sredino zvabiti čim več mladih in nadarjenih slovenskih hokejistov ter jim omogočiti najboljše možne pogoje za njihovo rast in razvoj.

Zato smo se pred pričetkom nove sezone okrepili tudi v obrambi. Članski ekipi Triglava se bo v sezoni 2021/22 pridružil Gaber Podrekar. Gre za komaj 19 – letnega nadarjenega branilca, ki je nazadnje igral za ekipo Bleda. Hokejske izkušnje si je nabiral tudi v Celju, v obeh ekipah pa je igral v ligi IHL in v državnem prvenstvu.

V zadnji sezoni je v rednem delu lige IHL priložnost dobil na 19 tekmah, dosegel pa je 12 točk (1 zadetek, 11 asistenc). S svojo tedanjo ekipo se je septembra 2020 veselil uvrstitve v finale pokala Slovenije, kjer pa so morali priznati premoč favorizirani ekipi Jesenic. Veseli nas, da je Gaber v našem klubu prepoznal priložnost, ki jo potrebuje za svoj nadaljnji hokejski razvoj.

Izjava Gabra Podrekarja: “Za prestop v HK Triglav Kranj sem se odločil predvsem zato, ker se mi zdi, da kot igralec v tem klubu lahko zelo napredujem, saj bo že na treningih močna konkurenca. V prihajajoči sezoni želim ekipi pomagati do novega naslova lige IHL, prepričan pa sem, da lahko tudi resno konkuriramo za finale slovenskega pokala in državnega prvenstva. Se že veselim začetka sezone in dokazovanja v novem hokejskem okolju.”

Delite s prijatelji