Dejan Varl se pridružuje trenerskemu štabu!

V sezoni 2021/2022 se bo HK Triglav Kranj kot del trenerskega štaba pridružil nekdanji odlični hokejist, danes pa eden izmed najbolj cenjenih slovenskih hokejskih trenerjev, Dejan Varl.

Večkratni slovenski državni prvak je svojo profesionalno hokejsko pot pričel v matičnem klubu HK Acroni Jesenice. V letih, ki jih je preživel Podmežaklo, je doživel marsikaj, izoblikoval pa se je v odličnega branilca, ki je v slovenskem dresu nastopil tudi na sedmih svetovnih prvenstvih. V sezonah 2006/2007, 2007/2008 in 2008/2009 je okusil tudi igranje v takratni razširjeni avstrijski ligi EBEL (134 tekem, 39 točk). Po končani igralski karieri se je posvetil trenerskemu delu. Večino izkušenj si je pridobil s treniranjem mladinskih ekip, v svoji trenerski karieri pa je bil tudi glavni trener jeseniške članske ekipe. Priljubljeni “Vare” bo prevzel vodenje ekipe mladincev, s katerimi bo tekmoval v državnem prvenstvu in mladinski ligi IHL.

Hokejski klub Triglav Kranj s prihodom Varla pridobiva izkušenega trenerja, ki bo s svojim pozitivnim pristopom in znanjem mlade hokejiste poskušal najbolje kar se da pripraviti na prestop v članski hokej.

Izjava Dejana Varla:

“Vesel sem, da se v letošnji sezoni pridružujem kolektivu Hokejskega kluba Triglav Kranj. Vodstvo kluba ima velike načrte za prihodnost in s svojimi izkušnjami bi jim rad pri tem pomagal.  Potreboval sem spremembo in nove izzive, vse to  pa sem našel pri HK Triglav. Zelo se veselim prihajajoče sezone ter dela z igralci in novimi sodelavci.”

Delite s prijatelji