Člani bodo sezono odprli s pokalom na Bledu

Medtem, ko tudi mi že nestrpno odštevamo dneve do pričetka nove sezone, je danes postalo tudi uradno, da bomo tekmovalni del članske sezone pričeli s pokalom, ki bo letos potekal v hokejski dvorani na Bledu. V zadnjih letih že tradicionalno tekmovanje, bo na sporedu od 1. do 4. septembra 2021, za lovoriko pa se bodo potegovale ekipe HDD SIJ Acroni Jesenice, HK SŽ Olimpija, HK Triglav Kranj, HK Slavija Jr., HK True Celje, HDK Maribor, HKMK Bled ter Hidria Jesenice.

Žrebanje četrtfinalnih tekmovalnih parov bo potekalo 20. avgusta 2021 ob 10.00 v Ledeni dvorani na Bledu. Četrtfinalni obračuni bodo na sporedu 1. in 2. septembra, tekmi polfinala v petek, 3. septembra, veliki finale pa bo v soboto, 4. septembra. 

Absolutna favorita tekmovanja sta zagotovo ekipi HK SŽ Olimpija s svojo EBEL-ligaško zasedbo ter HDD SIJ Acroni Jesenice kot aktualni pokalni prvak, članska ekipa Triglava pa se bo okrepljena z nekaterimi novimi hokejisti poskušala zoperstaviti vsem ekipam, katere jim bodo stale nasproti.

Delite s prijatelji