Člane bo okrepil tudi Tomaž Trelc!

Glavni trener članske ekipe Gorazd Drinovec se je odločil, da bo v sezoni 2021/2022 okrepil tudi konkurenco na položaju vratarja. V ekipo je uspel zvabiti vratarja Tomaža Trelca, ki je zadnje 3 sezone preigral v Celju, s svojimi obrambami pa je nemalokrat mešal štrene številnim napadalcem nasprotne ekipe.

Tomaž Trelc je kljub svojim 25. letom že dokaj izkušen vratar. Svojo mladinsko kariero je med drugim preživel tudi na Češkem, igral pa je za mladinske ekipe HC Prerov U16 in HC Česke Budejovice U18 ter U20. Kasneje se je vrnil v domovino in zaigral za Olimpijo, v sezoni 2014/2015 pa je okusil tudi igranje v ligi EBEL. Z ljubljanskim klubom je osvojil tudi dva naslova državnih prvakov. Pred sezono 2016/2017 je dres Olimpije zamenjal za dres ekipe EC “Die Adler” Kitzbűhel, ki je takrat že igrala v Alpski hokejski ligi. Za kratek časa je oblekel tudi dres MHK Dubnica v 2. slovaški ligi, kasneje pa se je ustalil v Celju, kjer je opravljal vlogo prvega vratarja.

V sezoni, ki je pred nami si bo tako skupaj z ostalimi vratarji poskušal priigrati čim več priložnosti med vratnicama, v ekipo pa bo zagotovo prinesel predvsem svoje bogate izkušnje.

Izjava Tomaža Trelca: »Triglav je ekipa, ki vedno sega pa visokih mestih, tako v ligi IHL, kot tudi v državnem prvenstvu. Vsak hokejist si želi dobrih tekem ter zmag, zato sem vesel, da se bom lahko priključil tej ekipi. Moj cilj je čim boljša uvrstitev v vseh tekmovanjih, obljubim pa, da bom ekipi pomagal po svojih najboljših močeh.«

Delite s prijatelji

Povezano