HK Triglav

LEDENA DVORANA SE PREBUJA

Danes po ledu zadrsajo prve selekcije, že jutri nse jim pridružijo vse ostale. Razpored treningov je osvežen.

PRIHOD IZ VRCHLABIJA

Odprava HK Triglav, ki se je teden dni potila, učila in tudi zabavala v češkem Vrchlabiju sporoča, da je povratek pred domačo dvorano v Kranju predviden za jutri, nedeljo, približno ob 9.30, s polurnim+/- zamikom.

SREČNO PRISPELI V VRCHLABI

Po dolgi poti srečno prispeli v Vrchlabi.

HOKEJSKE PRIPRAVE V VRCHLABIJU

V avgustu mlajše selekcije HK Triglava čakajo že tradicionalne enotedenske hokejske priprave v češkem Vrchlabiju, ki letos potekajo v času od 14. do 20. avgusta.

V PONEDELJEK NADALJUJEMO S PRIPRAVAMI

Z drugim delom priprav na novo sezono nadaljujemo v ponedeljek, 1. avgusta s treningi na atletski stezi in v fitnesu, kasneje sledi odhod na klubski kamp na Češko.

RAZPOREDI TEKMOVANJ

HZS je objavila razporede večjega dela tekmovanj za državno prvenstvo v sezoni  2016/17.

HURA, POČITNICE!

S prvim delom  priprav na novo sezono smo zaključili, prihajajoči čas počitnic pa izkoristimo za zaslužen počitek in si tudi s tem naberimo novih moči.

TRIGLAVANI NA "TEKU ZA MOŠKE"

Na "Teku za moške", ki bo po kranjskih ulicah v dolžini 5 ali 10 km potekal v soboto, 4.junija, bodo tekli tudi Triglavani. Prvih 20 prijavljenih igralcev oz. igralk ima pokrito štartnino.

SEZONA 2015/16 ZA ZGODOVINO

Za nami je nauspešneješa sezona v skoraj 50 letni zgodovini kluba in v takem vzdušju in številni udeležbi je tudi potekal občni zbor kluba HK Triglav Kranj oz. Dan hokeja, kot ga zadnja leta sami radi poimenujemo.

VABILO NA HOKEJSKI DAN

Po najuspešnejši tekmovalni sezoni 2015/2016 v skoraj petdesetletni zgodovini kluba in osvojitvi kar treh naslovov prvakov, se v sredo, 11.5. družimo na tradicionalnem Hokejskem dnevu HK Triglav.