HK Triglav

PREGLED TEDNA: ZMAGE STAREJŠIH, PORAZI MLAJŠIH

V preteklem tednu, so bile tekmovalno dejavne vse selekcije Triglava z izjemo ml. dečkov U12, mladincev U18 in članic. Zmagovalno so še vedno na poti člani in mladinci v ligi EBYSL, manj uspešni so bili oslabljeni kadeti in dečki, pri turnirju hokejskih šol pa se rezultati še ne beležijo. 

PREGLED TEDNA: 6 ZMAG, 4-JE PORAZI

Selekcije orlov od mlajših dečkov pa do članov, so v zadnjem tednu odigrale deset tekem. Slavili so na šestih, štirikrat pa so morali priznati premoč nasprotnikom.

PREGLED TEDNA: ODIGRANIH KAR OSEM TEKEM

V zadnjem tednu, so naše selekcije, katere sodelujejo v državnih prvenstvih ali mednarodni ligi do 20 let odigrale kar osem tekem. Nekaj pa so jih odigrali tudi naši najmlajši iz U8 in U10, ki so gosotovali na turnirju v Zalogu.

ZADNJE TEKME V LETU 2016 - DVE ZMAGI IN PORAZ

Dve zmagi in poraz, za zaključek koledarskega leta, so dosežki zadnjih treh tekem naših selekcij.

 

DEČKI IN MLADINCI PORAŽENI

V torek, 20.12.2016 sta se ekipi dečkov U14 in mladincev U20 pomerili z vrstniki iz ljubljanskih klubov, Slavijo junior in Olimpijo. V obeh tekmah so bili zmagovalci Ljubljančani, z minimalnima zmagama.

PREGLED TEDNA: 4 PORAZI, 3 ZMAGE

V zadnjem tednu so bile vse selekcije Triglava razen članic, polno aktvine. Poraženi so bili ml. dečki ter mladinci iz U18 in U20, zmag pa so se veselile ekipe dečkov, kadetov in desetič zapored tudi članov.

IGRALNA POVRŠINA PRI MLAJŠIH SELEKCIJAH

Večkrat se staršem postavlja vprašanje, zakaj mlajše hokejske selekcije igrajo na manjšem igrišču. Predstavljamo rezultate raziskave, ki se je osredotočila prav na odkrivanje razlik med igro na celem in igro po širini igrišča.

PREGLED VIKENDA: POLOVIČNO USPEŠNI

Ta vikend, so slekcije Triglava odigrale štiri tekme. Uspešnejši sta bili starejši dve medtem, ko sta mlajši zabeležili poraza.

PREGLED VIKENDA

Tokratni vikend za Triglavane ni bil najbolj uspešen, tekme je zaznamovalo pravljično število 7, ki pa je bilo na vseh tekmah število zadetkov v mreži Triglava, razen pri ml. dečkih, ki so nas edini razveselili z visoko zmago v Celju, kjer so dosegli kar dvakrat po 7 zadetkov.

 

TRIGLAVANI V DRŽAVNIH SELEKCIJAH

Reprezentančni premor v času »krompirjevih počitnic«, bodo vse državne selekcije izkoristile za uigravanja in primerjavo pripravljenosti z drugimi reprezentancami, na raznih turnirjih štirih držav.