HK Triglav

VSTOPNICE ZA SEZONO 2012/13

V Ledeni dvorani Zlato polje se nam letos obeta najmanj 15 zanimivih in ogleda vrednih obračunov lige INL, katerim sledijo še končnica tekmovanja ter zaključek državnega prvenstva, v katerem ciljamo visoko. Upravni odbor HK Triglav je zato za sezono 2012/13 uskladil cenik vstopnic tekem članskega moštva.

HIMNA HK TRIGLAV

HK Triglav Kranj sodi med vodilna športna društva v Sloveniji na področju dela z mladimi. V lanski sezoni so selekcije kluba dosegle najboljše rezultate v zgodovini kluba, v letošnji sezoni pa vstop članske selekcije v mednarodno tekmovalno areno predstavlja nov mejnik v razvoju kluba. Predstavljamo himno HK Triglav Kranj.

V SREDO PRIČNEMO S TRENINGI

V sredo, 1.8.2012, se pod budnim vodstvom trenerjev zopet pričnejo treningi. Do 17.8. bodo potekali suhi treningi, 20.8. pa predvidoma že ledeni treningi v domači dvorani.

ORLI SREDI PRIPRAV NA NOVO SEZONO

Za hokejskim klubom Triglav je najuspešnejša sezona v zgodovini kluba, klub pa je na majskem občnem zboru dobil tudi novo vodstvo.  V okviru kakšnih tekmovanj bodo orlinastopali v novi sezoni, še ni znano, smo pa v Kranju zelo zainteresirani za nastop v drugem članskem odprtem prvenstvu Avstrije.

HOKEJSKI DAN KRANJSKEGA TRIGLAVA

V sredo, 16. maja 2012, bomo najuspešnejšo sezono v več kot štiridesetletni zgodovini našega kluba obeležili s srečanjem vseh selekcij HK Triglav Kranj. Naše druženje bomo začeli z občnim zborom,  nadaljevali s podelitvijo medalj igralkam in igralcem, ki so se v sezoni 2011/2012 povzpeli med prve tri ekipe v Slohokej ligi in/ali državnem prvenstvu ter podelitivjo priznanj za prizadevnost in dobro delo vsem ostalim igralcem.

OBČNI ZBOR HK TRIGLAV

Hokejski klub Triglav Kranj vabi v sredo, 16.5.2012 ob 18h v Ledeno dvorano Zlato polje Kranj

PLAN DELA PREKO POLETJA

S tretjim majem se bo pričelo prvo pripravljalno obdobje na novo tekmovalno sezono. Selekcije se bodo spremenile, saj bodo nekateri igralci prehajali v višjo starostno kategorijo. S pridnim in zavzetim pristopom ter rednim obiskovanjem treningov bomo izboljševali posamezne motorične sposobosti, ki jih moramo razvijati, da bomo postali še boljši športniki HOKEJISTI.

LED V KRANJU SE TOPI

Včeraj se je pričela talitev ledu v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje, dvorana pa bo v naslednjih tednih dobila poletno podobo.

PREGLED REZULTATOV HK TRIGLAV V SEZONI 2011/12

Na tekmovalni del klubske sezone 2011/12 se je spustil zastor in v Kranju smo s prikazanim lahko zadovoljni. Hokejisti HK Triglav Kranj so bili v prav vseh selekcijah v igri za odličja do zadnjih odigranih tekem, na koncu pa osvojili 4 odličja.

Pregled tedna

Vikend kot se šika!

Hokejisti Trigalava so ta konec pripravili neverjetno serijo. Člani so si z zmago v Zalogu priigrali 1. mesto po skupinskem delu tekmovanja za DP, članice so 2 kroga pred koncem osvojile naslov državnih prvakinj, mladinci so v prvi tekmi polfinala slavili na Jesenicah, kadeti so si priigrali polfinale DP, mlajši dečki so v tem že osvojili bron. Kaj hočemo več!? No, naslov državnega prvaka med člani bi bil čisto OK…