Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

HK Triglav

KOLEDAR 2013

V klubski pisarni lahko kupite koledar HK Triglav za leto 2013, na katerem so fotografije vseh selekcij kranjskih orlov in tudi tako pomagate klubu. Cena koledarja je 5 eur, če pa jih vzamete 5, vam enega podarimo (cena 20 eur).

HK TRIGLAV Z VAMI TUDI V LETU 2013

Igralci, igralke, trenerji, tehnični, starši, sponzorji, prijatelji HK Triglav Kranj.

Naj bo leto 2013 po vašem izboru!

NAMENITE DEL DOHODNINE HK TRIGLAV

Starši in polnoletni člani kluba, ki so zavezanci za plačilo dohodnine, lahko do 0,5% dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenimo različnim društvom in ustanovam.

FOTOGRAFIRANJE

Jutri, v soboto 27.10. bomo v času treninga hokejske šole in malčkov izvedli portretno in skupinsko fotografiranje hokejistov omenjenih selekcij, zato prosimo, da se treninga res udeležite.

ORLI LETIJO DALEČ

Kranjska hokejska šola z uspehi in dobrim delom v mlajših selekcijah pridobiva na veljavi. Triglav je slovenskim reprezentančnim selekcijam dal že veliko reprezentantov, zadnja leta pa si posamezni hokejisti utirajo tudi pot v tujino, kjer uspešno uveljavljajo svoja znanja.

VPIS NOVIH ČLANOV

Skoraj 200 se nas v Kranju že podi za ploščkom po ledu, prostor pa z veseljem delimo tudi z novimi. Če želite svojemu otroku omogočiti ustrezen razvoj, je hokej prava izbira. Timsko delo, disciplina, samozavest, odgovornost,…so vrednote ...

VABILO K SODELOVANJU

Prenovljeno klubsko spletno stran bi radi še bolj približali članom, staršem, prijateljem kluba in drugim ljubiteljem hokeja. Če ste pripravljeni pomagati v obliki pisanja komentarjev, poročil, blogov ali kako drugače, pišite. Veseli bomo vašega odziva.

ANŽE PINTAR VLOGO KAPETANA ZAMENJAL S TRENERSKO

Na nedeljski tekmi proti moštvu Feldkirch, nekdanjim evropskim prvakom, se je uradno od aktivnega nastopanja poslovil dolgoletni hokejist Triglava, Anže Pintar, v lanski sezoni tudi kapetan orlov. Anže je v dvajsetih letih igranja let z mladinsko »zlato generacijo« Triglava osvojil naslov državnih prvakov, bil najboljši strelec v tej kategoriji in si priboril nastop v mladinski U18 reprezentanci Slovenije.

PREVZEM LETNIH VSTOPNIC IN AKREDITACIJ

Vse zainteresirane za nakup letnih vstopnic in pridobitev novinarskih akreditacij za sezono 2012/13 obveščamo, da bo te možno prevzeti v nedeljo pred srečanjem s Feldkirchom.

SEZONA 2012/13 SE PRIČENJA

V soboto se pričnejo uradna tekmovanja za slovensko državno prvenstvo oz. v okviru mednarodnih li,g v katerih nastopajo selekcije HK Triglav. Sezono bodo v soboto popoldan na domačem ledu s tekmo proti Celju odprli kadeti, že zvečer pa prvo bitko lige INL bijejo člani proti zaloški Slaviji.