Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

HK Triglav

PO PRVEM TEDNU PRIPRAV

Medtem ko se "risi" borijo na svetovnem prvenstvu elitne skupine, smo v Kranju opravili s prvim tednom suhih treningov v okviru priprav na novo sezono 2013/14. Po krajšem aprilskem premoru je bilo lepo zopet videti "stare" obraze.

NAČRT DELA PREKO POLETJA

S 6. majem se bo pričelo prvo pripravljalno obdobje na novo tekmovalno sezono. Objavljamo načrt dela preko poletja in trenerje, ki bodo preko poletja vodili delo po posameznih selekcijah. 

SEZONA 2012/13 SE ZAKLJUČUJE

Klubska hokejska sezona 2012/13 se v 31. tednu zaključuje. Danes bodo še zadnje selekcije opravile ledeni trening, jutri pa se led v Ledeni dvorani Zlato polje prične taliti. V začetku maja pričnemo s suhimi treningi.

HK TRIGLAV SE PREDSTAVLJA V QLANDII KRANJ

HK Triglav se predstavlja v nakupovalnem centru Qlandia Kranj. Za obiskovalce smo poleg predstavitve kluba pripravili tudi demonstracijo hokejskih palic in čisto pravega hokeja ter nagradno žrebanje.

HOKEJSKI KLUB TRIGLAV PREJEL VELIKO PLAKETO MESTA KRANJ, ČLANICE PLAKETO ZA OSVOJEN NASLOV PRVAKINJ V PRETEKLI SEZONI

Hokejski klub Triglav je za dolgoletno delovanje v športu prejel veliko plaketo Mestne občine Kranj in Zavoda za Šport Kranj za leto 2012, članice HK Triglav pa plaketo za lani osvojeno prvo mesto v državnem prvenstvu.

IZ MAJHNEGA RASTE VELIKO

HK Triglav jih ima 200!

V februarju 2013 smo prvič v 45 letni zgodovini kluba presegli število 200 aktivnih igralcev in igralk kluba. Tudi s tem počasi stopamo ob bok velikim. Dres s številko 200 prejel Jošt Kuralt.

IZDAJA RAČUNOV PO E-POŠTI

Po novem se računi za mesečno poravnavo članarine pošiljajo po e-pošti. V kolikor tega zaradi spremembe e-poštnega naslova še niste prejeli oz. želite spremembo, to čimprej sporočite.

ORLI LETIJO DALEČ 2

Za kranjskimi legionarji je več kot pol sezone, ki se zdaj preveša v zaključne boje za končnico tekmovanj. V prestopne roku je veliki met uspel Žigi Pavlinu, ki se je preselil v švedsko elitno ligo, klub v tujini je našel tudi Anže Kuralt, Andrej Tavželj pa že ima prvo lovoriko.

DO KONCA SEZONE HK PROSPORTS.SI TRIGLAV

Podjetje Prosports.si do konca letošnje sezone glavni sponzor hokejskega kluba Triglav, ki se od danes imenuje HK Prosports.si Triglav.

GORENJSKI GLAS MEDIJSKI SPONZOR KLUBA

Od danes naprej, in vsaj do konca letošnje sezone, je medijski sponzor kranjskega hokejskega kluba regionalni časopis GORENJSKI GLAS.