Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

HK Triglav

TUDI Z ODPRTJEM RAČUNA PRI GORENJSKI BANKI POMAGATE KLUBU

Z odprtjem osebnega računa pri Gorenjski banki pomagate klubu zbirati sredstva, ki jih ta nujno potrebuje za svoje delovanje. 

LEDENA DVORANA ZNOVA LEDENA

Kljub rekordnim temperaturam je priprava ledu v Ledeni dvorani Zlato polje ob zagnanosti vseh vpletenih potekala uspešno in jutri, v sredo bo led moč že preizkusiti.

LED BO!

Obveščamo vas, da se je preko poletja na strojnici opravil potreben servis, posledica tega pa je začetek priprave ledene ploskve v Kranju. Kljub vročini nam tega morda uspe pripraviti do 10. avgusta.

V PONEDELJEK NADALJUJEMO S PRIPRAVAMI

V ponedeljek, 29.julija nadaljujemo z drugo fazo priprav na sezono 2013/14. Treningi bodo potekali skladno z (novim!) razporedom navedenim na urniku oz., ob morebitnih začasnih spremembah, po navodilih, o katerih ste obveščeni s strani trenerjev.

PRIPRAVE NADALJUJEMO KONEC JULIJA

Za nami je razgibano obdobje prvega dela pripravljalnega obdobja v okviru priprav na novo tekmovalno sezono 2013/14, drugo pa se prične 29. julija. Do takrat pa izkoristite počitnice!

ORLI POMAGALI ZBIRATI SREDSTVA ZA LETOVANJE OTROK

V soboto je ekipa HK Triglav sodelovala na dobrodelni prireditvi v Lazah v Poljanski dolini in pomagala zbirati sredstva za letovanje otrok iz občine Gorenja vas - Poljane.

KLUBSKA OBLAČILA

V pisarni kluba je možno pomeriti in naročiti klubska oblačila. Člani kluba lahko pomerijo oblačila po vsakem treningu do konca izvajanja spomladanskih treningov, t.j. do petka, 29.6.

ORLI NA DOBRODELEN TURNIR V POLJANSKO DOLINO

V soboto 22.6. bodo hokejisti Triglava nastopili na dobrodelnem hokejsko-nogometnem turnirju v Lazah pri Leskovici v Poljanski dolini.

NA HOKEJSKEM DNEVU PODELILI MEDALJE IN PRIZNANJA. ČLANI Z ZGODOVINSKO MEDALJO

Sinoči smo v Kranju s »Hokejskim dnem HK Triglav«, kot poimenujemo dogodek, zaključili sezono 2012/13, pri tem izvedli občni zbor, podelili priznanja in medalje ter se predvsem družili. Člani prvič do medalje v DP.

HOKEJSKI DAN HK TRIGLAV

V sredo,15. 5. 2013 ob 19h, se bomo po vroči sezoni in v pričakovanju nove zbrali na tradicionalnem HOKEJSKEM DNEVU HK TRIGLAV KRANJ. Srečanje vseh igralcev in igralk, trenerjev in tehničnih vodij, vodstva kluba, sponzorjev in donatorjev, staršev in navijačev HK Triglav Kranj, bo priložnost tako za klepet o rezultatih in delu kluba v minuli sezoni 2012/2013, kot tudi za neformalno druženje in pogovore o načrtih za novo tekmovalno sezono 2013/2014.