Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

VSTOPNICE ZA SEZONO 2012/13

07.09.2012

V novi sezoni bo člansko moštvo Triglava nastopalo v zahtevnejši in odmevnejši INL mednarodni ligi. Tekmeci orlom bodo tako nekdanji evropski prvak Feldkirch, moštvi z bogato hokejsko zgodovino onstran Karavank, predarlberški Lustenau in solnograški Zell Am See, pribodensko moštvo s skandinavskim pridihom Bregenzerwald ter okrepljena zaloška Slavija.

Po aktualnem razporedu se nam obeta v Ledeni dvorani Zlato polje najmanj 15 zanimivih in ogleda vrednih obračunov lige INL, katerim sledijo še končnica tekmovanja ter zaključek državnega prvenstva, v katerem ciljamo visoko.

Upravni odbor HK Triglav je zato za sezono 2012/13 uskladil cenik vstopnic tekem članskega moštva, za katerega je prepričan da zadovolji pričakovanja obiskovalcev in potreb moštva. Da bi bila dvorana polna tistih pravih navdušencev, katerim je spremljanje hokejskih obračunov način življenja, pa omogočamo ugoden nakup sezonskih vstopnic. Info na e-naslov info@hktriglav.si.

Cenik vstopnic:
- vstopnica za posamezno tekmo: 5 €
- vstopnica za posamezno tekmo (dijaki/študenti, upokojenci): 3 €
- sezonska vstopnica 2012/13: 50 €
- sezonska vstopnica 2012/13 (dijaki/študenti, upokojenci): 30 €

Akreditacije
Medijske hiše, ki bodo pokrivale dogajanje v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje naj najkasneje do 13. septembra 2012 posredujejo svoje želje na elektronski naslov info@hktriglav.si.  Za izdajo akreditacije za novinarje, fotoreporterje/kamermane potrebujemo sledeče podatke: ime in priimek, medij ter funkcija, ki jo oseba opravlja.