Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

PREGLED TEDNA: 6 ZMAG, 4-JE PORAZI

16.01.2017

Selekcije orlov od mlajših dečkov pa do članov, so v zadnjem tednu odigrale deset tekem. Slavili so na šestih, štirikrat pa so morali priznati premoč nasprotnikom.

 

U12 - MLAJŠI DEČKI

Ml. dečki so ta vikend odigrali kar dve tekmi, v soboto so povsem popustili v zadnji tretjini in morali priznati premoč labodom z Bleda, naslednji dan pa se nato gostovali prav na Bledu, kjer so z visoko razliko premagali racmane.

HK TRIGLAV : HK MK BLED 1:11 (0:3, 1:2, 0:6)

HDD BLED : HK TRIGLAV 1:14 (-:-, -:-, -:-) 

 

U14 - DEČKI

V torek so dečki gostovali v Celju, kjer so v izenačeni tekmi uspeli streti domačine in slavili z golom razlike. Pet dni kasneje, se iz Tivolija niso vrnili preveč zadovoljni, zeleno-beli so jih namreč zanesljivo in visoko premagali.

HK ECE CELJE : HK TRIGLAV 4:5 (0:1, 1:3, 3:1)

HK OLIMPIJA : HK TRIGLAV 8:1 (-:-, -:-, -:-)

 

U16 - KADETI

V sobotnem "članskem" terminu, so kadeti gostili vrstnike iz Zaloga, katerim so predvsem v prvem delu igre pustili vse preveč lukenj v obrambi in s tem v škripce spravljali svojega vratarja, ki ni mogel preprečiti visokega vodstva igralcev Slavije junior. V nadaljevanju je bila tekma sicer bolj izenačena, a žal je bilo vse zamujeno že v prvi tretjini.

HK TRIGLAV : HK SLAVIJA JUNIOR 5:9 ( 2:6, 2:1, 1:2)

ZAPISNIK TEKME:

 

U18 - DP MLADINCI

Mladinci so tokrat odigrali dve zaostali tekmi, v torek so v Tivoliju kljub obleganju domačega gola pokazali kaj se pravi biti neučinkovit, imeli tudi obilo smole z vratnicami, kar so domačini izkoristili in s tem obdržali točke doma.

Naslednji dan so v domači dvorani gostili še eno ljubljansko moštvo - Slavijo junior, jezni spričo neučinkovitosti prejšnjega dne pa silovito štartali v tekmo, kar se je odrazilo na rezultatu, kajti po samo 1.45 minute igre so vodili z neverjetnih 3:0, kar je zadoščalo za mirno nadaljevanje in zanesljivo zmago.

HK OLIMPIJA : HK TRIGLAV 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) - ZAPISNIK TEKME:

HK TRIGLAV : HK SLAVIJA JUNIOR 5:2 (3:0, 2:1, 0:1) - ZAPISNIK TEKME:

 

U20 - EBYSL MLADINCI

Mladinci do 20 let, so v borbi za končnico svoje delo opravili z odliko. V soboto so najprej suvereno odpravili Slavijo junior, dan kasneje pa so v tekmi polni drsanja in lepih potez, uspeli premagati še mešanico tujcev iz akademije v St. Pöltnu, pod imenom Okanagan Hockey Europe. 

S tema dvema zmagama in dvema porazoma vodilnih Jeseničanov, so se jim tako približali na samo tri točke zaostanka ob tem, da imajo odigrano tudi tekmo manj. Do konca rednega dela jih čaka še 11 tekem, zgolj z ekipami iz svoje skupine C.

V četrtek, 19.1. 2017 ob 18.00 uri, bodo v Kranju gostovali igralci VSV iz Beljaka.

HK TRIGLAV : HK SLAVIJA JUNIOR 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) - ZAPISNIK TEKME:

HK TRIGLAV : OKANAGAN HOCKEY EUROPE 3:2 (0:1, 2:0, 1:1) - ZAPISNIK TEKME:

 

ČLANI:

Članska ekipa nadaljuje svojo zmagovalno serijo. V sredo so gostovali v Mariboru in dosegli že 13. zaporedno zmago v državnem prvenstvu. 

Sobotna tekma s Crveno Zvezdo je bila odpovedana oz. prestavljena, v torek, 17.1. 2017 ob 18.00 uri, pa v Kranju gostuje zadnjeuvrščeno moštvo KHL Zagreb, ki je še brez točk v prvenstvu.

HDK MARIBOR : HK TRIGLAV 4:9 (1:2, 2:4, 1:3)

POROČILO TEKME:

ZAPISNIK TEKME: