Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

PREGLED REZULTATOV HK TRIGLAV V SEZONI 2011/12

01.04.2012

Na tekmovalni del klubske sezone 2011/12 se je spustil zastor in v Kranju smo s prikazanim lahko zadovoljni. Hokejisti HK Triglav Kranj so bili v prav vseh selekcijah v igri za odličja do zadnjih odigranih tekem. Nekaterim je pri tem uspelo poseči po njih (članice so prvakinje Slovenije, mladinci podprvaki, tretje mesto so zasedli člani v mednarodni ligi in mlajši dečki v domačem prvenstvu), drugim malo zmanjkalo, vsi pa si zaslužijo čestitke za prikazane nastope. Nenazadnje je storjen korak naprej, saj smo letos osvojili 4 odličja v štirih kategorijah oz. štirih tekmovanjih, lani 3 v dveh kategorijah oz. 3 tekmovanjih.

ČLANI
- Slohokej liga: 3. mesto (lani izpad v četrtfinalu)
- Državno prvenstvo: 4. mesto (lani 4.)

ČLANICE
- Državno prvenstvo: 1. mesto (lani 2.)
- DEBL liga: 4. mesto (lani 2.) + DEBL pokal: 2. mesto (lani 1.)
- Špela Hafner, najučinkovitejša igralka in najboljša strelka državnega prvenstva, Nataša Pagon, najboljša podajalka in druga najučinkovitejša igralka državnega prvenstva, Hedvika Korbar, najboljša vratarka državnega prvenstva

MLADINCI
- Državno prvenstvo: 2. mesto (lani 4.)
- Tadej Čimžar, najboljši strelec tekmovanja (36 zadetkov + 34 podaj)

KADETI
- Državno prvenstvo: 4. mesto (lani 3.)

DEČKI
- Državno prvenstvo: 4. mesto (lani 4.)

MLAJŠI DEČKI
- Državno prvenstvo: 3. mesto (lani 4.)

MALČKI
Selekcije U11, U10 in U8 svojih rezultatov uradno ne beležijo, so pa na turnirjih dobro predstavljali klubske barve. Sezono bodo zaključili z nastopi v avstrijskem Zell am Seeju (U11) in Beogradu (U10,U8).