Vpis v Hokejski klub Triglav Kranj

Hokejski klub Triglav Kranj vpisuje nove člane

 

Preko 200 se nas v Kranju že podi za ploščkom po ledu, prostor pa z veseljem delimo tudi z novimi hokejskimi prijatelji. Če želite svojemu otroku omogočiti ustrezen razvoj, je hokej vsekakor prava izbira. Timsko delo, disciplina, samozavest, odgovornost,…so vrednote s katerimi rastemo. K vpisu vabimo otroke do 7 let, vabljeni pa so tudi starejši otroci (do 9 let) s predznanjem drsanja ali rolanja.

PRIDRUŽI SE NAM!

Vse kar vaš otrok potrebuje za začetek treningov so drsalke, kolesarska ali smučarska čelada, topla oblačila in rokavice. Prvih 14 dni je trening brezplačen, ob redni vključitvi v klub pa si kasneje za otroka sposodite brezplačno tudi opremo.

Treningi bodo v Ledeni dvorani Zlato polje potekali do trikrat na teden v za starše ugodnejših terminih in sicer ob ponedeljkih in četrtkih popoldan ter sobotah dopoldan. Za začetnike so treningi najprej predvsem zabava na ledu, pri kateri se bodo po posebej pripravljenem strokovnem programu učili osnov drsanja in pripravljali na prve razburljive turnirje.

V primeru dodatnih vprašanj, smo vam na voljo na tel. 040 474 885 (Jure Kozjek) in e-naslovu: info@hktriglav.si

Športni pozdrav!

 

Izpolnite prijavnico in jo oddajte trenerju ali skenirano pošljite na zgornji e-naslov:

PRISTOPNA IZJAVA (pdf)

 

Preberite tudi:
VODNIK ZA STARŠE
FAIR PLAY ZA STARŠE, OTROKE, TRENERJE