Ostalo

TRIGLAVANI V REPREZENTANČNIH SELEKCIJAH

V tem tednu sledi po evropi "reprezentančni odmor", ko se na skupnih pripravah zberejo vse selekcije, vsaka od njih pa sodeluje tudi na pripravljalnem turnirju. V vseh aktivnih selekcijah sodelujejo tudi aktualni in nekdanji člani našega kluba.

 

PRESTOPNI ROK V SEZONI 2017/18

25. maj 2017, Ljubljana – Predsedstvo Hokejske zveze Slovenije je na svoji včerajšnji seji sprejelo datume prestopnih rokov v sezoni 2017/18.

MLADI RISI OSVOJILI ZLATO MEDALJO

Mlada reprezentanca Slovenije do 18 let, je na Bledu osvojila zlato medaljo v Diviziji 1B in se s tem uvrstila v Divizijo 1A, kjer bodo njihovi nasprotniki prihodnje leto reprezentance Latvije, Danske, Norveške, Nemčije in Kazahstana.

SP U18 NA BLEDU

V soboto, 15.4.2017 se prične svetovno prvenstvo do 18 let, Divizije I - skupine B na Bledu. Prvo tekmo igrajo naši fantje z Japonsko, s pričetkom ob 16.30 uri.

U20: SP V BUDIMPEŠTI

Pet Triglavanov bo od nedelje, 11. 12. 2016 dalje, branilo barve mlade reprezentance na SP do 20 let v Budimpešti. Med izbranci selektorja Gorazda Reklja in njegovega pomočnika Dejana Varla, je tudi pet Triglavanov in sicer vratar Kristjan Šenk, branilec Jakob Jugovic in napadalci Krištof Potočnik, Žan Markič in Matevž Ban.

RAZPIS SOLIDARNOSTNEGA SKLADA ZA ŠPORTNIKE

Slovenska olimpijska akademija razpisuje sredstva solidarnostne pomoči slovenskim športnikom.

RAZPIS ZA ŠPORTNE ŠTIPENDIJE

OKS, MZSŠ ter Fundacija za financiranje športnih organizacij razpisujejo športne štipendije športnikom iz socialno šibkih okolij za šolsko oz. študijsko leto 2016/17.

HOKEJ VIKEND ZA DEKLETA

Dekleta, ki jih zanima hokej, lahko pridejo v nedeljo, 9. oktobra 2016 ob 13. uri v Ledeno dvorano Zalog pri Ljubljani.

POSVET IN RAZPIS ZA ŠPORTNIKE

V sredo, 14.9. bo v Ljubljani potekal posvet na temo dvojne kariere športnikov, izšel pa je tudi razpis za športne štipendije za šolsko leto 2016/17.

TESTIRANJA MLAJŠIH SELEKCIJ HZS

Tko kot že nekaj zadnjih let tudi letos, pred pričetkom nove sezone, pri hokejski zvezi organizirajo testiranje motoričnih sposobnosti za mlajše selekcije. Testiranja so obvezna za vse igralce, ki želijo sodelovati pri akcijah v prihajajoči sezoni 2016/17.