Novice

LETNI TRENINGI ZA SELEKCIJI U8 IN U10

Glede na sproščanje ukrepov s strani Vlade RS bo v naslednjem tednu organizirana vadba tudi za selekciji MALČKOV U10 (letnik 2011 in 2012) in HOKEJSKE ŠOLE U8 (letnik 2013 in mlajši).

ZAČETEK LETNIH TRENINGOV

S ponedeljkom, 11.5.2020, bodo mlade selekije HK Triglav Kranj pričele z letnimi treningi, ki bodo potekali v Ledeni dvorani Zlato polje in zunanjem igrišču Gimnazije Franceta Prešerna.

Več - klikni tukaj 

VADNINA ZA MESEC APRIL 2020

Upravni odbor HK Triglav Kranj je na svoji dopisni seji v sredo, 6.5.2020 glede mesečne vadnine za mesec april 2020 sprejel sklep o plačilu 50 % redne mesečne vadnine. 

Več - klikni tukaj

UPRAVNI ODBOR ZNIŽAL VADNINO ZA MESEC MAREC 2020

Na dopisni seji Upravnega odbora HK Triglav Kranj dne 23. 3. 2020 so člani soglasno sprejeli sklep o znižanju plačila vadnine za marec 2020.

Več - klikni tukaj

PREDČASEN ZAKLJUČEK SEZONE

Slovenijo je dosegel epidemijski pojav povezan s koronavirusom (COVID-19). Upravni odbor je sprejel sklep o prekinitvi vseh dejavnosti kluba, ki so povezane z izvajanjem treningov in igranjem tekem.

Sklep se prične izvajati TAKOJ in velja do preklica.

Več - klikni tukaj

PREKINITEV VSEH TEKMOVANJ V OKVIRU HZS

HZS sporoča, da zaradi razglašene pandemije COVID-19 (corona virus) s strani Svetovne zdravstvene organizacije, HZS končuje vsa hokejska tekmovanja v vseh starostnih kategorijah  pod svojim okriljem. 

ODPOVED TURNIRJA ZELL AM SEE

Z današnjim dnem je s strani organizatorja prišlo obvestilo, da je zaradi preventivnih ukrepov zaradi širjenja koronavirusa turnir v Zell am See ju opovedan. 

IGRANJE TEKEM PRED PRAZNIMI TRIBUNAMI

Glede na odmevne dogodke v zvezi s širjenjem koronavirusa, s katerimi nas vseskozi obveščajo mediji in NIJZ, vas obveščamo, da se do preklica vse ligaške tekme za vse starostne selekcijske skupine v pokritih športnih objektih odigrajo brez gledalcev.

U13 in U19: Brez težav v polfinale

Selekcija U-13 je brez večjih težav dobila tudi drugo tekmo četrtfinala IHL lige proti vrstnikom iz HKMK Bled. Potem, ko so bili na prvi tekmi boljši s 5-0 so tokrat mlade Blejce premagali z izidom 6-0. Uspeh selekcije U-13 je v nedeljo zvečer dopolnila še selekcija U-19, ki je na tretji, odločilni tekmi četrtfinala IHL lige v dvorani Tivoli premagala hokejiste HK SŽ Olimpija s 3-1 ter se prav tako uvrstila v polfinale omenjenega tekmovanja.

U13: Zmaga na prvi tekmi končnice IHL lige

Selekcija U-13 je z odliko opravila prvi del naloge v četrtfinalu IHL lige, saj so vrstnike iz HKMK Bled premagali z visokih 5-0.