RAZPIS - MLADI UPI

01.10.2019

Zavarovalnica Triglav in njen zavod Vse bo v redu že sedmič v objavo razpisa za mlade športnike, para športnike, umetnike in znanstvenike 
 
 
Upaj si med Mlade upe je ponovno slogan razpisa, s katerim  Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti Vse bo v redu in Zavarovalnica Triglav že sedmič zapored objavljata razpis Mladi upi, namenjen mladim talentom, ki jih odlikujejo odlični rezultati, nadarjenost, zagnanost, vizija in osredotočenost na cilj. 
 
K prijavi na razpis so vabljeni mladi in nadarjeni posamezniki, stari od 16 do 19 let, s področij športa, para-športa, umetnosti in mladi raziskovalci oziroma znanstveniki, stari od 17 do 20 let. Razpis je odprt do 15. oktobra 2019. 
 
Cilj projekta je pomagati nadobudnim in perspektivnim osebam, ki že dosegajo vrhunske rezultate, vendar pa njihova karierna pot še ni profesionalizirana, zato se soočajo tudi s finančnimi izzivi. Sponzorskih sredstev še ne pridobivajo, vendar pa za svoj razvoj že potrebujejo nakup boljše opreme ali inštrumenta, udeležbo na pripravah ali tekmovanjih, študij in bivanje v tujini ter dodatne storitve, kot so fizioterapija, masaže ipd. Vse to je finančno breme, ki ga mora največkrat prevzeti družina. 
 
Strokovna komisija, sestavljena iz sedmih članov, bo v okviru razpisnih meril izmed vseh prejetih prijav v prvem krogu izbrala ožji krog finalistov, ki bodo svoje zgodbe in pot do uspeha predstavili na spletni strani www.mladi-upi.si in tudi na drugih spletnih medijih. V drugem krogu razpisa bo razpisna komisija nato izbrala prejemnike finančne podpore. Svojega zmagovalca in s tem prejemnika finančne podpore pa bo lahko z glasovanjem izbrala tudi (splošna) javnost. Mladi upi 2019 bodo znani sredi decembra, predstavili jih bomo pa v zadnji oddaji Znan obraz ima svoj glas. 
 
Vabljeni k sodelovanju! Vse informacije o razpisu so dostopne na spletni strani www.mladi-upi.si. 
 
 
Tjaša Kolenc Filipčič Direktorica Službe za marketing Zavarovalnice Triglav