HOKEJSKO PARTNERSTVO ZA NAPREDEK

09.10.2019

Spoštovani predstavniki slovenskega hokeja!

Kot verjetno že veste Hokejska Zveza Slovenije vodi mednarodni projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), ki je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v športu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema. K sodelovanju vabimo športne managerje, športnike, sodnike, funkcionarje, starše športnikov in ostale športne navdušence, ki ste povezani s športom in želite dostop do brezplačnih izobraževalnih vsebin.

Osnovni namen projekta je vzpostavitev praks dobrega upravljanja na ravni klubov in zvez. Pri prijavi projekta smo izhajali iz hokeja na ledu v regiji, ki se sooča s številni izzivi s katerimi se srečujejo tudi druge športne panoge v Sloveniji. Cilj projekta je opolnomočiti klubske delavce in jih opremiti s ključnimi znanji, ki jim bodo omogočala, da bodo lahko pritegnili medije, sponzorje, navijače in podporo države ter ob tem razvijali svoje športne organizacije. S sodelovanjem zgodovinskih partnerjev v regiji imamo priložnost za preobrazbo začaranega kroga negativnih učinkov upravljanja v pozitivno smer razvoja in možnost uporabe izobraževalnih vsebin v vseh športnih panogah!

NASLEDNJI DOGODEK – BREZPLAČNA KONFERENCA NA TEMO PRAVNIH IN FINANČNIH VIDIKOV V ŠPORTU

15. in 16. oktobra 2019 bo v Beogradu potekala konferenca na temo pravnih in finančnih vidikov v športu, ki predstavljajo temelj dobro delujoče organizacije na klubski in nacionalni ravni.  V prilogi pošiljamo podroben program dogodka s povezavo na prijavo, ki je obvezna. Vabimo vas, da v svojih sredinah prepoznate osebe, ki bi z udeležbo pridobile znanje za razvoj vašega kluba.

Vse tiste, ki se nam ne boste utegnili pridružiti na konferenci, vabimo, da se priključite preko spodnjih kanalov obveščanja.

Kako se lahko aktivno priključiš projektu?

·         Sledite nam na Facebooku: Facebook stran

·         Če želite prejemati izobraževalne vsebine in biti obveščeni o prihajajočih dogodkih se prijavite na HPP Newsletter: Prijava na Newsletter

·         Obiščite knjižnico vsebin: Knjižnica Znanja

·         Prijavite se na naš YouTube kanal: YouTube Kanal