U18: Z ZMAGO IZ TIVOLIJA

08.01.2018

Po zmagi pred dnevi v Podmežakli, so se Kranjčani tokrat z zmago vrnili tudi iz Tivolija. Žal pa ni šlo tako gladko, Ljubljančane so namreč premagali šele po podaljšku.

Vsekakor po prvi tretjini ni bilo slutiti, da se bo tekma odločila šele po podaljšku, saj so bili gostje veliko boljši tekmec, bolj ali manj se je igra odvijala zgolj pred domačim golom, posledica tega pa so bili trije zadetki v njihovi mreži. Edino večjo napako obrambe Triglava so domačini sicer izkoristili v 13. minuti, vse ostalo pa je bilo v znamenju orlov.

V začetku druge tretjine, ko so Triglavani povišali svoje vodstvo na 4:1 so očitno pomislili, da je tekma že odločena, s čimer pa se niso strinjali borbeni zmaji, ki so postopoma začeli prevzemati pobudo in na zadnji odmor odšli z minimalnim zaostankom 3:4.

V zadnjem delu je domačim uspelo izenačiti, gostje pa niso našli prave rešitve za odličnega domačega vratarja in sledil je podaljšek, v katerem pa so Kranjčani vendarle zadeli in se domov vrnili z dvema novima točkama.

Triglav trenutno z dvema manj odigranima tekmama od Jesenic in Olimpije, zaseda drugo mesto. 

 

HK OLIMPIJA : HK TRIGLAV 4:5 (1:3, 2:1, 1:0, 0:1) - po podaljšku

 

TRENUTNA LESTVICA:

STATISTIKA TEKME:

VIDEO POSNETEK TEKME: