Mladinci

Drugi četrtek v novem letu so domači orli gostili železarje in visoko izgubili. Moštvo, ki s starejšimi vrstniki kroji vrh Erste Bank Young Stars lige, se je razigralo v drugem delu in bilo s 60 streli na domača vrata v očitni premoči. V vseh elementih ...
Mladinska ekipa je v gostila vrstnike iz Zaloga in začeli so slabo – v razmiku osmih minut so prejeli tri gole, in to z vseh možnih položajev: z modre linije, po napaki obrambe v napadalni tretjini in po strelu z bližine. Domači so popravili vtis ...
Kratek pogled nazaj: V oktobru sta Triglav in Olimpija zadnjič prekrižala palice, v tekmi izključitev – 40 minut malih kazni – nobeno od moštev ni prikazalo dobre igre, zmaga je ostala v Ljubljani. V nedeljo pa smo videli povsem drugačen pristop ...

U18 FINALE: ORLI IZENAČILI

Odlično vzdušje so pripravili pristaši obeh finalistov mladinskega prvenstva do 18 let, tudi nagrade za naslov prvaka so bile že pripravljene, v kolikor bi slavili gostje, a domačini se niso kaj dosti ozirali na to.

 

 

HK TRIGLAV : HD HIDRIA JESENICE 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) - 1:1 v zmagah

U18 FINALE: JESENIČANI POVEDLI

V prvi tekmi finala mladincev lige IHL in DP, sta se pomerili naujspešnejši ekipi rednega dela prvenstva. Kot zanimivost naj omenimo, da sta se moštvi letos že pomerili štirikrat, vedno pa so slavili gostje.

 

 

 

HD HIDRIA JESENICE : HK TRIGLAV 4:2 (0:0, 3:1, 1:1) - 1:0 v zmagah

U18: PO PREOBRATU V FINALE

S popotnico visoke zmage, so mladinci odpotovali na povratno tekmo v Beograd. Da bo v Hali Pionir težje kot doma, je bilo jasno že pred tem, da pa bomo videli pravi triler pač ne.

 

 

SKHL CRVENA ZVEZDA : HK TRIGLAV 3:4 (1:0, 2:2, 0:2) - 0:2 - v zmagah

U18: ODLIČEN UVOD V POLFINALE

Mladinci so šele v petek pozno zvečer, dočakali svojega tekmeca v polfinalu, to pa so bili vrstniki iz Beograda, ki so z 2:1 v zmagah izločili Olimpijo.

 

 

HK TRIGLAV : SKHL CRVENA ZVEZDA 7:0 (3:0, 2:0, 2:0) - 1:0 v zmagah

 

U18: ZANESLJIVO V POLFINALE

Po visoki zmagi doma, so mladinci zanesljivo zmagali tudi na gostovanju, v mraku dvorane Zagrebškega Velesejma. Tokrat so slavili "zgolj" s tremi zadetki razlike, a zmaga ni bila ogrožena niti v enem trenutku.

 

 

TEAM ZAGREB : HK TRIGLAV 3:6 (0:3, 1:2, 2:1) - 2:0 v zmagah

U18: VISOKA ZMAGA ZA UVOD V ČETRTFINALE

Zadnji od vseh kranjskih selekcij, so tudi mladinci pričeli svoje četrtfinalni dvoboj. Redni del jim je za nasprotnika "dodelil" ekipo Team Zagreb, ki je nekakšna delna selekcija Hrvaške reprezentance U18, katero čaka zadnji teden v marcu svetovno prvenstvo Divizije II, skupine B v domačem Zagrebu.

 

 

HK TRIGLAV : TEAM ZAGREB 10:0 (2:0, 2:0, 6:0)

U18: KONČAN JE TUDI REDNI DEL ZA MLADINCE

Z zmago proti Bledu, so tudi mladinci končali redni del prvenstva IHL in DP. Osvojili so drugo mesto, katero jim v četrfinalu namenja za nasprotnika, skorajda popolno reprezentanco Hrvaške do 18 let pod imenom Team Zagreb.