Članice

ČLANICE PRED PETO SEZONO V LIGI DEBL

Doma branijo naslov prvakinj

Pričetek nove, svoje štirinajste sezone pričakujejo tudi članice HK Triglav. Kot že nekaj sezon, bodo tudi letos tekmovale v mednarodni ligi DEBL, kjer so že osvojile tris medalj in domačem prvenstvu, v katerem branijo naslov prvakinj.

HOKEJISTKE ZADNJE ZADRSALE NA KRANJSKEM LEDU

V soboto so hokejistke Triglava kot zadnja kranjska selekcija v tej sezoni zadrsale po ledu dvorane Zlato polje. V zaostalem srečanju, ki ni več vplival na razvrstitev, so se pomerile z zagrebškim Gričem. Na srečanju se je od aktivnega hokeja poslovila kapetanka orlic Nataša Pagon.

HK TRIGLAV – KHL GRIČ 6:7 (3:1, 3:0, 0:6)

RISINJE OSTAJAJO V DIVIZIJI II

Ženska reprezentanca Slovenije si je na sinoči končanem svetovnem prvenstvu divizije II, ki se je od 25. marca dalje odvijalo v Mariboru, izborila obstanek v tem razredu svetovnega hokeja.

Članice HK Triglav državne prvakinje

V pokalu Debl poražene v finalu

Hokejski klub Triglav je dobil prvega članskega državnega prvaka. To je uspelo članicam, ki so bile v letošnji sezoni premočne za svoje tekmice. Po 4. mestu v avstrijski Debl ligi in 2. mestu v Debl pokalu, so sezono kronale z naslovom najboljših v Sloveniji. Tega so Triglavanke osvojile prvič v svoji komaj 13 let dolgi zgodovini moštva. Bravo!