Članice

ORLICE PREMAGALE LISIČKE

V izenačeni tekmi so Kranjačanke v prvi tekmi državnega prvenstva po streljanju kazenskih strelov premagale Mariborčanke.

HDK MARIBOR - HK TRIGLAV 3:4 PS (0:2,3:0,0:1;0:0;0:1)

ČLANICE LETOS LE V DOMAČEM PRVENSTVU

Članice, branilke naslova državnih prvakinj, po vrsti sezon nastopanja na dveh frontah, letos le v domačem prvenstvu. Orlice bo prvič vodila trenerka, Tea Lahajnar.

SPREJEM PRVAKINJ PRI ŽUPANU

Pretekli petek je kranjski župan Mohor Bogataj sprejel članice in vodstvo hokejskega kluba Triglav in jim čestital ob osvojenem naslovu državnih prvakinj.

ORLICE POTRDILE NASLOV PRVAKINJ

Z zmago v Mariboru so hokejistke Triglava sinoči le še potrdile naslov državnih prvakinj. Ob domači lovorili so osvojile še bron v razširjeni avstrijski ligi DEBL, za kar sezono lahko štejemo za najuspešnješo doslej.
 

HDK MARIBOR – HK TRIGLAV 2:3 (1:2, 1:1, 0:0)

DEBL: ORLICE BRONASTE

V drugi tekmi malega finala lige DEBL so orlice slavile tudi v Celovcu in sezono v tej mednarodni ligi zaključile z bronastim odličjem.

 

 

DEC DRAGONS CELOVEC - HK TRIGLAV 2:3 (0:0, 2:2, 0:1) - 0:2 v zmagah

DEKLETA DRŽAVNE PRVAKINJE!

Cveto Hafner, vodja ekipe, ocenjuje sezono

Dekleta kranjskega Triglava so si danes v tekmi z Olimpijo in krog pred koncem državnega prvenstva, priigrale drugi naslov državnih prvakinj. Čestitke!
 

 

HK TRIGLAV - HK OLIMPIJA 7:2 (2:1, 3:1, 2:0)

DPS: ORLICE JUTRI ZA NASLOV PRVAKINJ

Jutri, v četrtek ob 19h imajo kranjske orlice prvo priložnost da si, ob zmagi nad ljubljansko Olimpijo, že priigrajo naslov državnih prvakinj. Vse navijače Triglava in druge ljubitelje hokeja vabimo, da se jim pridružijo v čim večjem številu in s svojim navijanjem pripomorejo k čim boljšemu rezultatu.

DEBL: ORLICE POVEDLE V BOJU ZA BRON

V prvi tekmi malega finala razširjene avstrijske mednarodne ligi DEBL so orlice doma premagale celovški DEC Dragons in tako povedle v zmagah.

 

HK TRIGLAV - DEC DRAGONS 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) - 1:0 v zmagah

DEBL: ORLICE ZDAJ ZA BRON

Sinoči se orlicam ni uspelo uvrstiti v veliki finale DEBL. Beljačanke so povsem zasluženo premagale tokrat nerazpoložene Triglavanke, kater zdaj čaka boj s Celovčankami za bron lige DEBL.

 

GIPSY GIRLS BELJAK - HK TRIGLAV 4:1  - 2:1 v zmagah

DPS: ORLICE GLADKO PREKO ZMAJČIC

V nadaljevanju državnega prvenstva so orlice v Ljubljani povozile Olimpijo in še naprej ostajajo trdno na prvem mestu. 

HK OLIMPIJA - HK TRIGLAV 0:8 (0:4, 0:1, 0:3)