Člani

GLADKO DO 6. ZMAGE

Orli so tudi na šestem srečanju sezone slavili in z visokim rezultatom odpravili mariborske lisjake. Na naslednji tekmi, tokrat za Pokal Slovenije Orli gostijo Jeseničane.


HK TRIGLAV - HDK MARIBOR 10:1 (2:1, 4:0, 4:0)

ČLANI NADALJUJEJO NIZ ZMAG

Kranjski Orli nadaljujejo uspešen niz zmag. Tudi po peti tekmi državnega prvenstva ostajajo neporaženi in s polnim izkupičkom točk.


HK TRIGLAV - HK MK BLED 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)

ORLI DO ČETRTE ZMAGE

Orli tesno, a zasluženo še do četrte zmage iz prav toliko srečanj. Peto si bodo skušali priigrati v sredo, ko v gorenjskem derbiju gostijo Bled.

HK TRIGLAV - KHL MEDVEŠČAK 3:2 (1:2,1:0,1:0)

TRIGLAV vs MEDVEŠČAK - SOBOTA, 15.10.16 OB 19.15

V soboto in nedeljo sta na sporedu dve zanimivi tekmi, obe vredni ogleda. Člani gostijo zagrebški Medveščak, mladinci do 20 let pa Jeseničane.

ČLANI S POLNIM IZKUPIČKOM

Za Orli odličen uvod v sezono. Na treh srečanjih so zabeležili prav toliko zmag, padli so zagreb, Slavija in Celje. V soboto doma najprej z Medveščakom, nato še Bledom.

POKAL: ORLI Z ŽELEZARJI

Kranjski Orli se bodo za preboj v polfinale Pokala Slovenije pomerili z Jeseničani, tekma pa bo na sporedu v začetku novembra.

ČLANSKO MOŠTVO 2016/17

Prestopni rok pred sezono 2016/17 je zaključen, s tem pa je tudi znano, s kakšno zasedbo bodo kranjski Orli nastopali v letošnji sezoni. Brez četverice, a s tremi povratniki v orlovo gnezdo. Cilj poseči po medalji.

DINAMIČNA PRIJATELJSKA TEKMA

V dinamičnem prijateljskem obračunu so Orli prikazali všečno predstavo in bili pravi sparing partner izkušenejšim in fizično močnejšim gostom.

HK TRIGLAV - HDD Telemach OLIMPIJA 1:6 (0:1, 0:2, 1:3)

SEZONO KONČALI NA 5. MESTU

Založani so bili tudi na drugem četrtfinalnem srečanju boljši od Orlov in se uvrstili v polfinale. Mlado moštvo Triglava letošnjo člansko sezono zaključuje na 5. mestu.

 

HK Playboy SLAVIJA - HK TRIGLAV 6:1 (2:1, 2:0, 2:0) - 2:0 v zmagah

V ZALOG PO IZENAČENJE

Orlom v prvi četrtfinalni tekmi ni uspelo presenetit Založanov, ki so si odločilno prednost priigrali v drugu tretjini. Modrobelim ostaja priložnost za izenačenje v četrtek v Zalogu.

 

HK TRIGLAV - HK Playboy SLAVIJA 2:5 (0:0, 0:4, 2:1) - 0:1 v zmagah