Člani

TRIGLAVU TOČKA V ZALOGU

Obračun Slavije in Triglava se je še enkrat pokazal za dramatičnega, saj je zmagovalca odločil šele podaljšek.  Lahko pa bi bilo tudi drugače. Orli so po dveh tretjinah vodili 2:0, a se na koncu morali zadovoljiti s točko.

 

HK SLAVIJA - HK TRIGLAV 3:2 OT (0:0,0:2,2:0;1:0)

ORLI V SOBOTO V ZALOG

S sobotno tekmo slovenskega derbija v Zalogu hokejisti Triglava vstopajo v drugi krog tekmovanja lige INL. V tem so z dvema zmagama trenutno na četrtem mestu, na nove točke pa računajo tudi tokrat. 

EDO HAFNER: POPRAVITI BO TREBA AGRESIVNOST PRED VRATI NASPROTNIKA

Po prvem delu tekmovanja INL, v katerem so se vsa moštva po enkrat že srečala, Triglav pa je z dvema zmagama trenutno na četrtem mestu, smo se pogovarjali z glavnim trenerjem članskega moštva. Edo Hafner meni, da bo potrebno popraviti igro pred vrati nasprotnika in povečati učinkovost v času številčne premoči. Pa tudi, da je liga je kvalitetna in tisti pravi korak naprej.

DERBI KROGA PRIPADEL GOSTOM

V 5. krogu mednarodne INL lige se je Triglav pomeril še z zadnjim tekmecem v tem tekmovanju. V dinamičnem in napetem srečanju so bili v zadnji tretjini spretnejši gostje in s seboj odnesli točke.

 

HK TRIGLAV - EHC LUSTEANU 2:4 (0:1,2:0,0:3)

V DERBIJU 5. KROGA TRIGLAV GOSTI LUSTENAU

V nedeljo hokejisti Triglava gostijo Lustenau, moštvo z največ naslovi v avstrijski 2. ligi. Orli tako zaokrožujejo spoznavanje moštev, ki prihajajo z druge strani Karavank. Dosedanja bera dvobojev s sosedi je zmaga in dva poraza, tokrat so prepričani v novo zmago.

V ZELL AM SEEJU KLONILI V FINIŠU TEKME

V Zell Am Seeju orli niso uspeli ponoviti sinočnjega uspeha. V prvem srečanju s severnimi medvedi so klonili v zadnjih minutah srečanja. Iz Avstrije se tako vračajo z izkupičkom treh točk.

 

EK ZELLER EISBAREN - HK TRIGLAV 3:2 (0:0,2:2,1:0)

TRIGLAV IZ DORNBIRNA S POLNIM IZKUPIČKOM

Hokejisti Triglava so na svojem prvem gostovanju vknjižili vse tri točke. Po boljši predstavi so v Dornbirnu. po odlični drugi tretjini, visoko odpravili Bregenzerwald, strelci pa Logar, Mulej, Berčič, Vodnjov in Kuralt. Jutri jih čaka še tekma v Zell Am Seju.

EHC BREGENZERWALD - HK TRIGLAV 2:5 (1:2, 0:3, 1:0)

PRED ČLANI DVOJNI VIKEND SPORED

Člansko vrsto Triglava ta vikend v Avstriji čaka dvojni spored. V soboto se bodo v Dornbirnu pomerili s Bregenzerwaldom, v nedeljo jih v Zell Am Seeju čaka obračun s tamkajšnjimi severnimi medvedi. Za Triglav bosta zaigrala tudi novi okrepitvi, Anže Kuralt in Tomo Hafner.

TRIGLAVU SE JE PRIKLJUČIL TUDI TOMO HAFNER

Danes se je za sodelovanje s klubom HK Triglav dogovoril tudi 32-letni Tomo Hafner, zadnji kapetan moštva Acroni Jesenice. Izkušeni center jeseniške šole bo okrepil napadalne vrste.

ANŽE KURALT V STARI JATI

Gregor Krajnc okrepil strokovni štab

Moštvo Triglava je okrepil Anže Kuralt, 21-letni borbeni napadalec, ki je zadnji sezoni preigral v dresu Jesenic. Z igralcem je sklenjen dogovor, ki mu v primeru ugodnega angažmaja omogoča odhod v tujino. V strokovnem štabu bo pomagal Gregor Krajnc.