Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

OSVOJEN TUDI DOM ŠPORTOV

12.10.2017

Člani so svoj zmagoviti pohod v ligi IHL, nadaljevali tudi v kultni dvorani Dom športov v Zagrebu, kjer so bili močnejši od Medveščaka, okrepljenega z nekaj igralci, ki sicer igrajo za prvo moštvo v ligi EBEL.

Na začetku srečanja smo videli najprej izenačen boj, ki pa se je vse bolj nagibal na stran gostujoče ekipe, rahla premoč pa je bila dovolj za minimalno vodstvo ob zvoku sirene po 20-ih minutah igre.

V drugo tretjino so Kranjčani vstopili z igralcem manj, domačini pa so vsega nekaj sekund po vrnitvi kaznovanega Triglavana na led izenačili. S tem pa so zgolj izzvali gorenjce, ki so v le nekaj minutah dosegli še tri zadetke, za visoko vodstvo ob koncu druge tretjine.

Tudi pričetek zadnjega dela igre je pripadel gostom, ki so kmalu z dvema zadetkoma povišali na neulovljivih 1:6. Medvedi so sicer zmogli nekoliko ublažiti poraz še z dvema zadetkoma, za preobrat pa včeraj ni bilo niti najmanjših možnosti.

V soboto odhajajo orli na dolgo pot v Novi Sad, kjer domačini ob otvoritvi sezone, po njihovih besedah prirejajo pravi spektakl. Kljub temu, da so igralci HK Vojvodine v prvih štirih tekmah na gostovanjih zabeležili ravno toliko porazov, Triglavani pa so s šestimi zmagami v šestih tekmah na vrhu lestvice, se Kranjčanom ne obeta lahko delo, saj bodo domačini, okrepljeni s petimi tujci in na krilih svoje publike v dvorani SPENS-a prav gotovo iztisnili iz sebe vse moči, da bi prišli do prvih točk. Tudi po tej tekmi pa še ne bo pravega počitka za naše fante, saj že v ponedlejek v okiru DP gostujejo pri HK SŽ Olimpiji v Ljubljani.

 

Zagreb, Dom sportova, 11.10.2017

Sodniki: Krčelić, Beganović, Prezelj

 

KHL MEDVEŠČAK : HK TRIGLAV 3:6 (0:1, 1:3, 2:2)

 

ZAPISNIK TEKME: