Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

"BITKA ZA CELJE" PRIPADLA KRANJČANOM

19.11.2017

Triglavani so v sobotnem večeru gostovali na Mestnem drsališču Celje, kjer sta se pomerili najboljši slovenski ekipi v ligi IHL. Prvo tekmo v Kranju so dobili Kranjčani s 3:0, tudi tokrat pa je bilo pričakovati zanimivo predstavo.

Obiskovalci so videli odlično tekmo, z veliko hitrega drsanja in priložnosti na obeh straneh, vrhunskimi obrambami vratarjev, nekaj vroče krvi in kar je najpomebnejše - zmago gostov!

Bolje so pričeli Triglavani, ki so izkoristili že prvo priložnost z igralcem več, z izidom 0:1 Potočnik K., (Zupan, Ahačič), pa se je tudi končala prva tretjina.

Polovico druge trejine smo čakali na povišanje vodstva, ko je naubranljivo zadel najizkušenejši na ledeni ploskvi Anže Terlikar (Zupan, Ahačič), še štiri minute kasneje, pa je na 0:3 povišal Nejc Hočevar (Ban M.), kar je bil končni izdi po drugi tretjini.

V zadnjem delu je bilo pričakovati juriš domačih, a jih je že v drugi minuti nadaljevanja prekinil Matevž Ban (Hočevar, Grošelj) za visokih 0:4. Po tem zadetku so domačini namesto z igro, poizkusili doseči preobrat s provokacijami in grobostjo, delno jim je celo uspelo saj so v 54. minuti znižali na 2:4, a je trener Gorazd Drinovec znal umiriti svoje varovance in z nekaj rošadami v postavi, mirno pripeljal tekmo do konca, za velike nove tri točke.

Člani svojo pot nadaljujejo v tekmi za državno prvenstvo že v ponedeljek, ko gostujejo na Jesenicah. Tekma bo v dvorani Podmežakla ob 19.00 uri.

 

HK ECE CELJE : HK TRIGLAV 2:4 (0:1, 0:2, 2:1)

 

ZAPISNIK TEKME: