Mlajše selekcije

Filtri

U-12: Padli so tudi železarji

V 15. krogu lige IHL je v Kranju gostovala ekipa HD Jesenice mladi. Gostje so v Kranj  prišli  kot favoriti, saj so pred tekmo na lestvici zasedali 4. mesto in v dosedanjem teku sezone doživeli le tri poraze.

 

 

HK TRIGLAV : HD MLADI JESENICE 3:2 (0:1, 3:1, 0:0)

U18: MLADI BLEJCI PREŠIBAK NASPROTNIK

Še drugič letos, so se Kranjčani pomerili z ekipo Bleda in še drugič visoko zmagali. Pred več kot mesecem dni so na Bledu slavili z 1:11, dosti bolje pa je gostje niso odnesli niti včeraj.

 

 

HK TRIGLAV : HK MK BLED 9:0 (2:0, 6:0, 1:0)

U16: Kljub velikemu številu strelov poraz po podaljšku

S Crveno zvezdo so Triglavani imeli ugoden izid iz prejšnjega kroga, ki ga žal niso uspeli zadržati. 

 

 

 

HK TRIGLAV : SKHL CRVENA ZVEZDA  4:5 pp (0:1, 1:2, 3:1)

 

U-12: Mero vzeli tudi Lisjakom

V 14. krogu IHL lige so mladi Triglavani težje kot so pričakovali in težje kot kaže rezultat prišli do zmage proti domačim Lisjakom.

 

 

U-12: S tremi točkami iz Zagreba

V 13. krogu IHL lige so mladi Triglavani gostovali v Zagrebu pri KHL Medveščak in po izjemni predstavi vknjižili tri točke.

 

 

 

KHL MEDVEŠČAK : HK TRIGLAV 2:5

U-12: Tretja zmaga

V 10. Krogu IHL lige so mladi Triglavani dosegli tretjo zmago v letošnji sezoni. Z rezulatom 5-3 so premagali vrstnike iz KHL Zagreb. Triglavani so na prvi tekmi v Zagrebu slavili z gladkih 10-0, zato so mogoče pričakovali lažje delo, a se je bilo potrebno za zmago pošteno potruditi.

 

HK TRIGLAV : KHL ZAGREB 5:3 (1:1, 3:1, 1:1)

U12: Poraz proti favoriziranem nasprotniku

V izjemno zanimivi tekmi 8. kroga IHL so igralci Triglava morali priznati premoč ekipi Slavije, ki je ob koncu slavila z rezultatom 4-5.

U16: Dobra realizacija, a zmaga vseeno na Bled

V soboto je v Kranju gostovala ekipa HK MK Bled, ki se nahaja v zgornji polovici tabele. Po prvi tretjini smo videli pet zadetkov, tekmo so začeli bolje domači, labodi pa so na odmor odšli s točko prednosti.

 

 

HK TRIGLAV : HK MK BLED  7:8 (2:3, 0:5, 5:0)

PRIHOD IZ BEOGRADA

Prihod iz Beograda je predviden okrog 4.00 ure zjutraj. 

U12: PORAZ PO DOBRI PREDSTAVI

V 4. krogu DP U-12 sta se v ledeni dvorani na Zlatem polju v Kranju pomerili selekciji domačega Triglava in HKMK Bled. V izredno zanimivi in izenačeni tekmi so bili za odtenek boljši gostje, ki se iz Kranja  vračajo z zmago s 6-3.

 

HK TRIGLAV : HK MK BLED A 3:6 (1:4, 2:0, 0:2)