Mlajše selekcije

V zaostali tekmi 11. kroga IHL lige so se mladi Triglavani drugič zapored pomerili z vrstniki iz HDD Bled. Prejšnjo soboto so v zelo razburljivi tekmi dosegli tesno zmago s 7-5, tudi tokrat pa jih je čakalo težko delo, saj so nastopili brez kopice standardnih igralcev.

Ekipa Triglava je v 24. krogu IHL lige tokrat gostovala na Bledu pri ekipi HDD in po težkem boju in velikem preobratu v zadnji tretjini dosegla izjemno pomembno zmago v boju za šesto mesto na lestvici, ki neposredno vodi v končnico. 

Mladim Triglavanom v zaostali tekmi 19. kroga IHL lige na težkem gostovanju v Zagrebu, kljub zelo dobri predstavi v prvi polovici tekme, ni uspelo premagati vodilne ekipe v IHL, zagrebške Mladosti.

Mladi Triglavani so v 23. krogu IHL lige tokrat gostovali na Bledu pri ekipi HKMK Bled B in dosegli visoko zmago. Mladi Blejci tokrat niso bili dorasli tekmec Triglavanom, ki so zmagali z visokih 12-0 in pri katerih se je med strelce vpisalo kar devet igralcev.

V 22. krogu IHL lige se je tokrat ekipa domačega Triglava v izjemno pomembni tekmi v boju za 6. mesto, ki neposredno vodi v končnico, pomerila z beograjsko Crveno Zvezdo.

V 21. krogu IHL lige so mladi Orli tokrat gostovali v Celju in dosegli prvo zmago v letu 2018. Od domačega Celja so bili boljši s 6-1.

V zadnji tekmi koledarskega leta 2017 so se mladi Triglavani na predpraznični večer pred svojimi navijači pomerili z vrstniki iz ljubljanske Olimpije ter na koncu doživeli tesen poraz s 4-5.

U12: PREKINJEN NIZ SEDMIH ZAPOREDNIH ZMAG

V 18. krogu so mladi Triglavani gostovali na Bledu pri ekipi HKMK Bled A in po sedmih zaporednih zmagah tokrat doživeli poraz s 4-2.

 

 

 

HK MK BLED A : HK TRIGLAV 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

U-12: NA KOLENA SPRAVILI TUDI CELJSKE GROFE

V 17. krogu IHL so v Kranju gostovali Celjani, ki pa niso bili dorasel tekmec mladim Orlom. Ti so tako dosegli že sedmo zaporedno zmago in tako še utrdili svoj položaj v zgornjem delu prvenstvene lestivce.

 

 

HK TRIGLAV : HK ECE CELJE 7:2 (2:1, 2:0, 3:1)

U-12: ŠESTA ZAPOREDNA ZMAGA

V 16. krogu INL lige sta se tokrat v Ledeni dvorani na Zlatem polju pomerili ekipi domačega Triglava in HKMK Bled B. Ekipi sta sosedi na lestvici kar je obetalo zanimivo hokejsko predstavo.

 

 

HK MK BLED : HK TRIGLAV 3:5 (1:2, 2:3, 0:0)