Mlajše selekcije

U-12: ZA KONEC LETA PORAZ PROTI VODILNEMU NA LESTVICI

04.01.2018

V zadnji tekmi koledarskega leta 2017 so se mladi Triglavani na predpraznični večer pred svojimi navijači pomerili z vrstniki iz ljubljanske Olimpije ter na koncu doživeli tesen poraz s 4-5.

Tekmo so bolje pričeli gostje, ki so uvodno tretjino dobili z rezultatom 2-0. V drugi tretjni so domači hitro ujeli priključek in prek Davida Hafnerja znižali na 2-1. Igra je bila izenačena, domači pa večkrat niso uspeli izkoristiti igre z igralcem več. Gostje so to znali izkoristiti. Tik pred koncem druge tretjine so povedli s 3-1. V drugi tretjini je prišlo tudi do, sedaj že standardne, menjave vratarjev, saj je Erika Cuznarja v golu zamenjal Jure Klemenc. Oba sta svoje delo dobro opravila.

V tretji tretjini so domači vse moči usmerili v napad in prek Matica Črešnika znižali na 3-2. Tudi gostje niso ostali dolžni in so kmalu povedli s 4-2. Matej Kuhar je sicer znižal na 4-3, a je kmalu sledil nov gol gostov za 5-3. Domači so vse sile usmerili v napad, izenačiti so poizkušali tudi brez vratarja s šestim igralcem v polju, a jim več od gola štiri sekunde pred koncem, ki ga je dosegel Matej Kuhar, žal ni uspelo iztržiti.

Mlade Triglavane v naporni IHL ligi, v rednem delu bodo po razporedu odigrali kar 26 tekem, nova tekma čaka že v soboto, ko gostujejo v Celju.