U12: PREKINJEN NIZ SEDMIH ZAPOREDNIH ZMAG

22.12.2017

V 18. krogu so mladi Triglavani gostovali na Bledu pri ekipi HKMK Bled A in po sedmih zaporednih zmagah tokrat doživeli poraz s 4-2.

V prvi tretjini so bili Triglavani, ki so tokrat nastopili brez bolnega Vala Marna, boljši nasprotnik, a so kljub temu povedli domači, ki so izkoristili nepazljivost mladih orlov pri igri z igralcem več. Gostje so izenačili ob koncu prve tretjine, ko je po podaji Marka Ložarja, s strelom pod prečko zadel branilec Gaber Zupan Škrlj. Z izidom 1-1 se je prva tretjina tudi končala.

V drugi tretjini so bili domači boljši nasprotnik, dosegli so dva gola in povedli s 3-1. V zadnji tretjini so igralci Triglava, ki tokrat niso prikazali tako dobre igre kot na nekaterih zadnjih tekmah, poizkušali izenačiti, a niso našli poti do domačega gola. So bili pa pri tem uspešni domači, ki so po samostojnem prodoru branilca Goličiča povedli s 4-1. Pet minut pred koncem so gostje prek Jake Rakoviča sicer uspeli znižati na 4-2, a jim je za preobrat tokrat zmanjkalo moči in energije.

V naslednjem krogu mladi orli v soboto, 23.12. gostujejo v Zagrebu pri vodilni ekipi HK Mladost. 

 

HK MK BLED A : HK TRIGLAV 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)