Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U12: PORAZ PO DOBRI PREDSTAVI

02.10.2017

V 4. krogu DP U-12 sta se v ledeni dvorani na Zlatem polju v Kranju pomerili selekciji domačega Triglava in HKMK Bled. V izredno zanimivi in izenačeni tekmi so bili za odtenek boljši gostje, ki se iz Kranja  vračajo z zmago s 6-3.

Domači so tekmo začeli zelo dobro in v 2. minuti povedli preko Jake Jemca po lepem samostojnem prodoru. Vodstvo domačih ni dolgo trajalo, saj so gostje že slabi dve minuti kasneje izenačili preko bivšega Triglavana Gal Grabec Zormana.  V nadaljevanju je sledilo nekaj slabih in zmedenih minut domačih kar so gostje izkoristili in do konca prve tretjine povedli z 1-4.

Očitno je pogovor  trenerja Domna Jemca z igralci v slačilnici med prvo in drugo tretjino zalegel, saj so domači v drugi tretjini popolnoma nadigrali goste z Bleda, ki jih je reševal  vratar Zupan Urh Ožbej.  Kljub temu so domači uspeli dvakrat izkoristiti igralca več. V 22. minuti je bil uspešen Marn Val, v 26. minuti pa z lepim strelom v desni zgornji kot še kapetan domačih Matej Kuhar. Kljub nekaj lepim priložnostim domači do konca druge tretjine niso več uspeli zatresti mreže gostov.

Pred tretjo tretjino je sledila menjava vratarjev, v vratih domačih je Erika Cuznarja zamenjal  Jure Klemenc, v vrata gostov pa je stopil Jenko Aleksej.  Tudi v tretji tretjini sta obe ekipi prikazali dober in dinamičen hokej, za odtenek uspešnejši in srečnejši pa so bili gostje, ki so uspeli izkoristiti dve napaki domačih v obrambi in še dvakrat zatresti mrežo domačih ter se tako vračajo domov s tremi točkami. Mladi orli pa lahko glede na prikazano igro z optimizmom zrejo v prihodnji konec  tedna, ko se odpravljajo na naporno gostovanje v Beograd k Crveni Zvezdi. 

 

HK TRIGLAV : HK MK BLED A 3:6 (1:4, 2:0, 0:2)

 

ZAPISNIK TEKME: