Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U-12: Tretja zmaga

03.11.2017

V 10. Krogu IHL lige so mladi Triglavani dosegli tretjo zmago v letošnji sezoni. Z rezulatom 5-3 so premagali vrstnike iz KHL Zagreb. Triglavani so na prvi tekmi v Zagrebu slavili z gladkih 10-0, zato so mogoče pričakovali lažje delo, a se je bilo potrebno za zmago pošteno potruditi.

Prva tretjina se je končala z izidom 1-1. Za domače je zadel kapetan Matej Kuhar. Ob začetku druge tretjine je domače v vodstvo z 2-1 popeljal Anže Gradišar, a so gostje po grobi napaki v domači obrambi izenačili na 2-2. Domači so sicer imeli več od igre, a bi ob nekaterih napakah v obrambi lahko povedli tudi gostje, zato je treba pohvaliti oba domača vratarja, Erika Cuznarja in Jureta Klemenca.  V vodstvo s 3-2 je domače ponovno popeljal Matej Kuhar. Sledila sta še tretji zadetek Mateja Kuharja in Vala Marna, gostom pa je do konca tekme uspelo ublažiti poraz.

Domači z igro sicer niso navdušili, a tri točke ostajajo doma. Mlade Triglavane pa v tem tednu ob odsotnosti šolskih obveznosti čakajo mini priprave ter v soboto tekma proti HDD Bled, ker bo cilj ponovno zmaga.

 

HK TRIGLAV : KHL ZAGREB 5:3 (1:1, 3:1, 1:1)