Zadnja novica

URNIK TRENINGOV

U-12: Mero vzeli tudi Lisjakom

27.11.2017

V 14. krogu IHL lige so mladi Triglavani težje kot so pričakovali in težje kot kaže rezultat prišli do zmage proti domačim Lisjakom. Začetek tekme sicer ni nakazoval takega razpleta, saj je goste že v 2. minuti v   vodstvo popeljal Val Marn. Zgodnji zadetek domačih ni zmedel, hitro so vzpostavili ravnotežje na igrišču in v 6. minuti izenačili na 1-1. V 12. minuti je Matic Črešnik izkoristil lepo podajo Mateja Kuharja in Triglav je ponovno vodil. Domači so tudi tokrat našli pot do izenačenja in prva tretjina se je končala z rezulatom 2-2.  V drugi tretjini nismo videli zadetkov, igra pa je bila  precej raztrgana in nepovezana  na obeh straneh.

V zadnji tretjini so mladi Orli le uspeli streti Lisjake, ki so jim zavoljo manjšega števila igralcev tudi nekoliko pošle moči. V 32. minuti je na 3-2 po podaji Žana Eržena z lepim strelom od daleč povišal Gaber Zupan Škrlj. Branilska vrsta Triglava je tokrat očitno dobro namestila svoje merilne naprave, saj je le minuto kasneje s podobnim strelom od daleč zadel še en branilec, in sicer Martin Vogrinc za 4-2. V 36. in 39. minuti je Gaber Zupan Škrlj dosegel še dva zadetka za udobno vodstvo s 6-2. Do konca tekme je za goste zadel še Jaka Jemec, domačim pa je v 43. minuti z dvema hitrima goloma uspelo le še ublažiti poraz.

Mladi Triglavani so tako dosegli četrto zaporedno zmago, v prihajajočem tednu pa jih čakata dve novi tekmi, in sicer v torek 25.11 proti Jesenicam ter v soboto, 2.12 proti HKMK Bled B.