Hokejska šola in malčki

MEDNARODNI TURNIR V KRANJU

Ta konec tedna bomo Kranjčani  gostitelji dvodnevnega mednarodnega turnirja malčkov in hokejskih šol, ki se ga udeležujejo mladi hokejisti srbskih, hrvaških in slovenskih klubov.

NAJMLAJŠI V ZALOGU S TREMI SELEKCIJAMI

Kranjski Triglav bo v nedeljo na turnirju v Zalogu, kjer bodo nastopili tudi Slavija ter MK in HDD Bled, nastopal s po dvema ekipama v selekcijah U6, U8 in U10. 

U8 USPEŠNA V ZAGREBU

Mladi orliči so se na turnirju v Zagrebu odlično odrezali in tako uspešno predstavili kranjsko hokejsko šolo. S starejšimi nasprotniki so se enakovredno borili in s tribun poželi glasen aplavz.

U8 IN U10 TA VIKEND V ZAGREBU

Ta konec tedna bosta selekciji U8 in U10 nastopili v Zagrebu, kjer se bosta udeležili mednarodnega turnirja z udeležbo klubov iz Hrvaške, Madžarske, Srbije, BiH in Slovenije.

U8,U10:V NEDELJO NA BLED

V nedeljo, 15.2.2015, bo na Bledu potekal hokejski turnir selekcij U8 in U10, na katerem se bodo predstavile ekipe HK Olimpija, HD Jesenice, HK MK Bled in HK Triglav Kranj.

PONOVOLETNI KRANJSKI TURNIR

V nedeljo, 4.1.2015, bo na kranjskem ledu potekal ponovoletni hokejski festival najmlajših hokejistov. V boju za plošček se bodo pomerile ekipe klubov HK Slavija, HD Jesenice, HDK Maribor in HK Triglav.

BOŽIČEK OBISKAL NAJMLAJŠE

Kot vsako leto, modri možje tudi tokrat niso pozabili najmlajših kranjskih orlov. V soboto jih je tako z obiskom razveselil Božiček in jih za pridno in uspešno treniranje obdaroval z darili.

HZS TURNIR MALČKOV V MARIBORU

V nedeljo selekciji U8 in U10 čaka turnir v Mariboru, kjer se bodo pomerili z vrstniki domačega Maribora, Olimpije, Bleda in Zagreba. HK Triglav bo nastopil s štirimi ekipami.

U8 IN U10 V SOBOTO NA JESENICE

V soboto selekciji U8 in U10 čaka turnir na Jesenicah, kjer se bodo pomerili z vrstniki Jesenic, Olimpije in Maribora. Kranjski klub bo nastopil s štirimi ekipami.

V NEDELJO TURNIR V KRANJU

V nedeljo bo na kranjskem ledu potekal prvi HZS hokejski festival najmlajših oklepnikov na drsalkah v novi sezoni. V boju za plošček se bodo pomerile ekipe klubov HK MK Bled, HK Olimpija, HK Celje in HK Triglav Kranj.