Hokejska šola in malčki

TURNIR NA BLEDU

V nedeljo naše najmlajše čaka nastop na zadnjem HZS turnirju malčkov in hokejskih pol v sezoni 2015/16. Turnir poteka na Bledu, kjer bood hokejsko znanje prikazali skupaj z gostiteljem MK Bledom in Jeseničani.

PRED MALČKI TURNIR V TIVOLIJU

Na zgodnje nedeljsko dopoldne bo HZS-jev turnir malčkov in hokejskih šol tokrat potekal v ljubljanskem Tivoliju, udeleženci turnirja pa so domača Olimpija, Bled, Maribor  in Triglav.

V NEDELJO TURNIR V ZALOGU

V nedeljo bo HZS-jev turnir malčkov in hokejskih šol potekal v Zalogu, udeleženci pa so domača Slavija Jr, oba blejska kluba in Triglav, ki bo tam nastopil s selekcijami U6, U8 in U10.

V NEDELJO V KRANJU TURNIR NAJMLAJŠIH

Nedeljski turnir najmlajših hokejskih selekcij v kranjski Ledeni dvorani bo že drugi to sezono v organizaciji HK Triglav. Ob domačem moštvu se bodo na festivalu hokeja predstavili še naraščajniki zaloške HK Slavija Jr., HD Jesenic in HDK Maribora

JUTRI TURNIR NA JESENICAH

Jutri, v nedeljo, najmlajše hokejiste čaka turnir na Jesenicah, kjer bodo premerili znanje z vrstniki Olimpije, Maribora in Jesenic.

U8, U10: MIKLAVŽEV TURNIR NA BLEDU

Ta vikend selekciji U8 in U10 čaka nastop na dvodnevnem mednarodnem Miklavževem turnirju na Bledu. Mlajši bodo tam nastopili oba dneva, starejši na enem.

TURNIR V MARIBORU

V nedeljo najmlajše hokejiste pot vodi na Štajersko, kjer bodo na mariborskem turnirju prekrižali palice z vrstniki Olimpije, MK Bleda in Maribora.

U8,U10: TURNIR V KRANJU

Nedeljsko popoldne bo v Ledeni dvorani rezervirano za festival hokeja. Ob domačem Triglavu se bodo na prvem letošnjem HZS turnirju predstavili še naraščajniki ljubljanske Olimpije, Celja in Bleda.

TURNIR NA BLEDU

Pred mladimi orli je prvi letošnji nastop. Selekciji U8 in U10 se bosta to soboto in nedeljo predstavili na mednarodnem turnirju na Bledu.

TRIUMF MALIH ORLOV

V Kranju je v organizaciji HK Triglav, trenerskega štaba in ob vsestranski pomoči staršev potekal mednarodni turnir za najmlajše hokejiste.