Hokejska šola in malčki

U8 IN U10 V ZAGREB

Ta vikend, v soboto, 4. in nedeljo, 5. februarja, se bosta selekciji U8 in U10 udeležili mednarodnega turnirja v Zagrebu.

DRUGI HOKEJSKI FESTIVAL V KRANJU

V nedeljo bo v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje potekal že drugi potekal HZS malčkov in hokejskih šol v letošnji sezoni, predstavili pa se bod naraščajniki HD Jesenice, HK Slavija Junior, HDK Mariborin HK Triglav Kranj.

U8 IN U10 V NEDELJO V ZALOGU

Selekciju U8 in U10 v nedeljo, 8.1., s petimi ekipami čaka nastop na turnirju v priljubljanskem Zalogu.

V PONEDELJEK TURNIR NA JESENICAH

Na praznični ponedeljek naši najmlajši, skupaj z Jesenicami, Olimpijo in Mariborom, nastopijo na HZS turnirju na Jesenicah.

FESTIVAL HOKEJA V KRANJU

V nedeljo, 18.12, v kranjski Ledeni dvorani Zlato polje prvič letos tudi HZS turnir. Na predbožičnem hokejskem festivalu najmlajših bo nastopilo do 170 hokejistov Jesenic, Bleda, Celja in domačega Triglava.

MIKLAVŽEV TURNIR NA BLEDU

Po mariborskem minulo nedeljo, ta konec tedna malčke Triglava čaka dvodnevni mednarodni Miklavžev turnir na Bledu.

TURNIR V MARIBORU

Naši najmlajši so na uvodnem HZS turnirju v Mariboru, kjer smo se predstavili s kar 52 igralci, prikazali veliko borbenosti in energije na ledu.

NAJMLAJŠI V MARIBOR

V nedeljo, 27. novembra bo v Mariboru potekal HZS turnir za malčke in hokejske šole, na katerem se bodo predstavili tudi mladi Triglavani.

TURNIRJI MALČKOV 2016/17

Triglav v letošnji sezoni v novembru in januarju gostitelj HZS turnirjev selekcij U8 in u10.

KRANJSKI VELIKONOČNI TURNIR

V nedeljo se bo v Kranju, še zadnjič v sezoni 2015/16, odvrtel hokejski turnir najmlajših, ki se ga poleg domačega Triglava udeležujeta še zaloška Slavija in MK Bled.